-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu işin ehli içinde 8 senedir olan birisi olarak söylüyorum ki beni tanıyorsanız dreamfancy ismiyle
hiç hile satış işine girmedim çünkü daha önce bu işlerden paket olanları gördüm.
İstediğin kadar sitene cloudflare kur yada whois guardian ile bilgilerini koru adamlar gelir
sitenden normal kullanıcı gibi satın alır ürünü ve o paranın gittiği banka hesabını ve yerleri takip ederler.
Sonrası geçmiş olsun bankalarda uğraş tazminatlar öde falan filan o yüzden demek istediğim şu
istersen oyunun hilesini paylaşabilirsin ama parayla satarsan işte olay orada bitiveriyor.
Yurt dışı bir firma seni mahkemelik ederse olaylar iyice karışacak zaten ülkede hukuk sistemi
düzgün işlemiyor milyonlarca euro tazminat ödeyebilirsin bu sebepten ötürü
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bence eğer oyun firmasıyla mahkemelik olduğunda süreci iyi yönetecek bir avukat takımın varsa bu işi yapabilirsin. Ceza zaten mahkemelik olursan kesin alırsın ama belki tazminat bedelini azaltabilirler. Oyun blogu açarken tüm oyun firmalarıyla mail yoluyla irtibat kurdum. Ve genel prosedür olarak hepsi Gizlilik politikamız ve kullanım koşullarına aykırı bir davranış durumunda mahkeme açılabileceğini söylediler. Oyun kurallarına aykırı bir paylaşım yapmadığınız sürece istediğiniz içeriği yayımlayabilirsiniz dediler. Oyunlarda ki hileler biliyorsunuz ki bu koşullara aykırı. Ama tabii kesin dava açarız vb. diyen olmadı açma hakkımız var, açabiliriz dediler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bu tip işlere girmenizi tavsiye etmem hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Kısa ve öz bu iş yasadışı. Neden hala bu işi yapabilmek için çıkar yolu arıyorsunuz ? :) Daha legal işler yapabilirsiniz başınızı yok yere ağrıtmayın.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şuanda CS:GO da Ücretli satılan bir hile var. Ve bu hile şirketinin de Valveye Ait olduğu tartışılıyor. İnternette o kadar reklamı dönüyor ki insan bu ne yüzsüzluk diyor. Bu yüzden akıllarda hep bir soru işareti. Geçen aylarda Pubg hilesi satan bir gruba 1 Milyon dolar ceza verilmişti. (Yani rakam buna yakın bişey olmalı)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Son olarak şunuda söyleyip başka birşey yazmayacağım. Şunu bilin ki eğer yakalanmazsanız hayat size güzel ama yakalandığınızda sizin yerinizde olmak istemezdim. Yakalandığınızda yaşayacağınız sonuçları kabul ediyorsanız bu sektöre girin diyip bu konuyla alakamı burada sonlandırıyorum. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.