-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba, geçen yıl çalıştığım bir gazete var, yerel internet gazetesi ve basılı olarakta aylık yayınlanıyor. Aylık basılı yayınlanmasını niye belirtiyorum onuda anlamadım :)
Yaklaşık 2 yıl önce Ocak 2013 yılında yeniden yapılandırılan site de. Wordpress altyapısı kullandık. 10 yıllık bir domain ve 10 yıldır aktif yayın yapıyor.
İlk başlarda site ilçe adı ile google aramasında hiç bir sayfada çıkmıyordu. Sitenin tema düzenleme vs işleri bittikten sonra kendimce seo için gerekli olan şeyleri yaptım. Site şuan ilçe adı ile google aramasında 3. sırada.
Buraya kadar olan kısımda biraz kafanızı şişirdim gibi kusura bakmayın.
1. sorum şu;
Altyapısı Wordpress olduğu için ve Wordpress bir blog altyapısı olduğu için Google News'e kaydetmek istediğinizde olumsuz cevap alıyorsunuz. Fakat bir çok defa Google News'e eklenmiş haberleri listelenen Wordpress altyapılı siteler gördüm. Google News'e Wordpress altyapılı bir haber sitesini kaydetmek için nasıl bir yol izlemeliyim?
2. sorum ise şöyle;
İlçe adı ile Google araması yapıldığında 1. sırada ilçe belediyesinin websitesi 2. sırada ise WikiPedia'nın ilçe ile ilgili sayfası çıkıyor ben 3. sıradayım.
1. sıraya yani belediyenin üstüne çıkmak için ne yapmam gerek? Çıkma ihtimalim var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
... ilçe belediyesi kelimesi hakkında daha iyi ve özgün makale yazın, hitiniz artarsa yararı olur tabikide.
Ayrı olarak belediyelere ait bir internet uzantısıyla alakalı olur mu onu bilmiyorum ama
WM Dahisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Z** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam size tavsiyem ilçenin adı neyse makalelerinize da arttırın makale sayınızı artırın ama abartmayın spam yersiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
1-)Altyapının Wordpress olmasının Google News Servisi ile bir ilgisi yok.Google News servisinin istediği gibi bir web sitesi yaparsanız kabul edilirsiniz.Örn:
www.sozcu.com.tr2-)Google sıralamaları içerik kalitesine ve doğru bilgiye göre yapar tabiki dışarıda da Seo çalışması yapmak gereklidir.Ancak Google bir belediye adını kendisinde arayana belediyenin web sitesini ilk sırada gösterecek kadar akıllı.Yine de belediyenin web sitesinden daha çok şey sunarsanız önüne geçebilme şansına sahip olursunuz. :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
miharbisukarak adlı üyeden alıntı
Altyapının Wordpress olmasıyla kesinlikle bir ilgisi var. Örnek verdiğiniz site aylık 1 milyondan fazla ziyaretçi alıyor evet Altyapısı Wordpress ve emin olun Sözcü'nün Arge departmanında kaçtane yazılımcı çalışıyordur. Bu sebeple Google News'e girmesi çokta zor değil? Umarım anlatabilmişimdir.
Yaklaşık 1 hatfa içerisinde kendi Wordpress altyapılı web sitem ile başvuracağım sonuçları sizinle paylaşırım olur mu :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
1. Sıraya gelmen biraz zaman alır. Rakiplerin güçlü onların önüne geçmen için 1 siten onlarınkinden daha kaliteli ve kullanıcının sevdiği tekrar tekrar geldiği bir site olursa zamanla 1 sıraya gelirsin. Bu güne kadar yaptığım il ilçe aramalarında rastlamadım geçeni.
iqhaber.com