Blacksheep adlı üyeden alıntı

1-)Altyapının Wordpress olmasının Google News Servisi ile bir ilgisi yok. Google News servisinin istediği gibi bir web sitesi yaparsanız kabul edilirsiniz.Örn:www.sozcu.com.tr

Altyapının Wordpress olmasıyla kesinlikle bir ilgisi var. Örnek verdiğiniz site aylık 1 milyondan fazla ziyaretçi alıyor evet Altyapısı Wordpress ve emin olun Sözcü'nün Arge departmanında kaçtane yazılımcı çalışıyordur. Bu sebeple Google News'e girmesi çokta zor değil? Umarım anlatabilmişimdir.

Blacksheep adlı üyeden alıntı

2-)Google sıralamaları içerik kalitesine ve doğru bilgiye göre yapar tabiki dışarıda da Seo çalışması yapmak gereklidir.Ancak Google bir belediye adını kendisinde arayana belediyenin web sitesini ilk sırada gösterecek kadar akıllı.Yine de belediyenin web sitesinden daha çok şey sunarsanız önüne geçebilme şansına sahip olursunuz. :)

Söylediğiniz şeye ne yazsam bilemedim, öyle çevirdim olmadı böyle çevirdim olmadı. Google hangi haberin doğru hangi haberin yalan olduğuyla ilgilenmez. Politikası vardır, bu politikayı uygulayan websitelerini listeler uygulamayanları listelemez. Bu arada bahsettiğiniz Google News'in politikası gereği listelenmesini istediği websitelerine koyduğu bütün şartlarıda sağladık!

Ek Olarak:

WM Dahisi adlı üyeden alıntı

Hocam size tavsiyem ilçenin adı neyse makalelerinize da arttırın makale sayınızı artırın ama abartmayın spam yersiniz.

Makale konusunu denedim hocam bi sonuç alamadım, zaten 10 haberin 7sinde ilçenin ismi geçiyor bu isimlere de diğer haberlere link veriyorum.