Göze alamıyorum cidden taşıma olayını bu olayı bi firmaya sorayım yükseltme olayını ozaman
Ek Olarak: Bir arkadaş, bir miktar ücrete hataları komple düzeltirim demişti. Bu yolla da olmaz mı?
Ek Olarak: Bir arkadaş, bir miktar ücrete hataları komple düzeltirim demişti. Bu yolla da olmaz mı?
Eğer gerçekten bu arkadaşın, işi bildiğini düşünüyorsanız; neden olmasın? Sonuç olarak sorgu miktarını azaltmaya çalışacak. Bu kişi tüm .js, .css dosyalarını bir araya toplar, ayrıca .js ve .css dosyalarından gereksiz olanları temizler, resim boyutlarını optimize eder, imagemagick kurulu değilse, bunu kurar, sql dosyanızı gözden geçirirse; yardımı olabilir. Fakat, eğri oturalım, doğru konuşalım. Bunları bilen bir kişi maalesef bunu bir miktar ücrete özellikle bir CMS için yapmaz. Forumunuzun scripti size özel olsaydı, bu konuda evet yapar, yapılabilir derdim ama sonuçta kullandığınız ücretsiz bir CMS ve bu arkadaşın CMS'yi neredeyse kökten yeniden yazması lazım.
Hiçbir zaman yalan konuşmadım ve yalan konuşmayı da asla sevmem. Maalesef gerçekler bunlar.