Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() Videoların üzerine yazı yazmak artık çok kolay :) |
|
|||
|
|||
Merhaba arkadaşlar,
Web sitelerle ilgilenen hemen hemen herkesin ya video,film sitesi var yada facebook.com'da açmış oldukları çeşitli alanlarda sayfalar var. Facebook sayfalarına yada web sitelerine koyacakları videoların üzerine sayfa adını yada site ismini yazmayı kim istemez ki ? Netbook kullanıcı olarak profesyonel video düzenleme programlarını malesef çalıştıramadım (Çözünürlükten dolayı) ve bunları elemek zorunda kaldım. Fakat aşağıda anlatacağım yöntemle daha kısa sürede videolarımı hazırlamayı başardım. Peki bu yöntem nedir İlk yaptığım işlem bir filmden 1,2 dakikalık bir sahne kesmek oluyor. Bunu da Boilsoft Video Splintter programı ile yapıyorum. Kullanımı oldukça kolay ve oldukca hızlı.. ![]() Video kesme işimiz tamam şimdi ise sayfa ismimizi yada site ismimizi alt yazı dosyası olarak oluşturalım. Bunun içinde Subtitle Workshop 4 bu programı kullanacağız. ![]() Şimdi elimizde hem kesilmiş videomuz ve hemde alt yazı dosyamız mevcut. Son işlem olan bu iki dosyayı birleştirmek olacak Programımız eğer ingilizce ise İnterface kısmından dil seçeneğini Türkçe yapıyoruz. ![]() ![]() ![]() İşte bu kadar artık alt yazımız videoya yapışmış durumda |
![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
Yararlı bir konu olmuş. Paylaşım için teşekkürler arkadaşım
|
|
||||
|
||||
Nasıl yapılıyor diye arada düşündüğüm olaya ilginç çözüm getirmişsin
|
|
|||
|
|||
Programın demo sürümü ile mi kestiniz ? Öyleyse normaldir 2 dakikalık kesmesi. Tam sürümünü bulmaya çalışın
|
|
||||
|
||||
Güzel program ama ben movie maker kullanıyıorm.
|
|
||||
|
||||
Merhaba herkeze,
İnternette araştırıp duruyorum bulamadım şöyle küçük bir program arıyorum avi.mpg videolarının üzerine sadece yazı yada logo eklemek için varmıdır bildiğiniz küçük bir program ? Yardım edenlere teşekkürler. |
||||
AkLımın İpLerini SaLdım !
|
|
||||
|
||||
Bir ara denemiştim hoşuma gitmedi. Daha doğrusu karışıyor ne yaptığın ne yapmadığın
|
|
||||
|
||||
Bu çok işime yarayacak sanırım, teşekkür ederim.
|
|
||||
|
||||
Adobe Premiere kullanmayı öğrenmenizi tavsiye ederim. Bu kadar çok kurcalayana kadar, Adobe Premiere güncel sürümünü ve görsel eğitim setini indirmeniz daha faydalı olur. Ayrıca istediğin efekti verebilir, ses ekle çıkart değiştir hızlandır yavaşlat, renklendir gibi özelliklerden de yararlanabilirsin. Adobe öğrenmeye bakın... Zorlar ama, işi kaptıktan sonra sonrasında büyük kolaylık sağlar.
|
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 üye ve 2 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|