-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
rad.tek.
-
-
Ad Soyad
Y** H**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
@YakupYLDZ hocam sitede iletişim formu var, ad soyad e posta numara vs. giriliyor emin misiniz zorunlu olmadığına?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
bilisimhukuku hocam yanlışım varsa düzeltin fakat blog sitelerinin üyelikleri genel olarak olmadığı için böyle söyledim. Üyelik olmayan sadece içerik paylaşan siteler için de KVKK gerekiyor muydu?
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.
Backhoe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
Aslında yapılan şey mantıksız değil, kullanıcı bir bilgi veriyor ve bunların korunmasını sağlamak ilgili kurumların ve bilgileri toplayan insanların zaten birincil görevi olmalı.
Ne için toplandığını, nasıl toplandığını, nasıl korunduğunu kullanıcıya bildirmek durumundalar.
Yeni satışa başlayacak birisi olarak mantıksız bulmadım, tabii bu sözleşmeleri hazırlayan insanların pazarına hareketlilik katacak ve bundan yararlanmaya çalışan insanlar elbette olacaktır.
İşini hala doğru düzgün yapan insanları bulup güvenle profesyonel olarak bunları hazırlatmak önemli hale geldi.
Bilgilendirme için teşekkür ederiz, umarım web tasarım ile uğraşan arkadaşlar dikkate alır ve ilerde bu konudan kaynaklı yaşanan problemlerle ilgili konular görmeyiz. Üstte kalması gereken bir konu.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
TBB BİLİŞİM HUKUKU DANIŞMANI
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Bunu menfaatçilik olarak kimse algılamasın lütfen bunun son günü 7 Nisan 2018 'di aradan neredeyse 1 buçuk yıl geçti o zaman yaptıranlar yaptırdı zaten çok büyük kurumsal firmalardan bahsediyorum.
Yaptırmayan ve talep olduğu anda işler/hizmetler bölümünde mesleğimin ve Türkiye barolar birliğinin bana vermiş olduğu yetki ve belge doğrultusunda sözlemelerin hazırlanması konusunda hizmet ilanı yayınlamayı düşünüyorum
7 Bin 8 Bin lira isteyenler uçmuşlar resmen!
Webtasarımcılar müşterileri ile ilgili olarak benimle çalışabilirler sözleşmeleri online gönderilir. Asılları ise kargo ile gönderirim arkadaşlar
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
bilisimhukuku Yararlı adamsınız vesselam hocam. Kolay gelsin.
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.