Düşman çekmesinin tek nedeni müslüman bir ülke de dini duyguları red ettığımız ıcındır. Yoksa oraya kalkıp islam haric tüm dinlerin canı cehenneme deseydi inanıyorum ki bu denli düşman çekmezdi .. Ama anlaşılmayan olay bu işte. Az önce de söyledim, hindistanda doğsaydınız hindu inanışlarına göre ineğe tapıcaktınız. At gözlükleri ile bakmayınız şu hayata .. Araştırınız sorgulayınız korkmayınız. bu konu ile ilgili son yorumumdur.
:D Üzgünüm ama beni tanımıyorsunuz.Herkes hayatta belirli görüşlere ve kimliklere sahip olur. Bunlara araştırarak canı isteyerek veya ailesinden de öğrenerek sahip olmuş olabilir. Ben her görüşe saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum. Önemli olan mantıktır. Ve agnostizm mantıklı bir görüş. Fakat ben kendi bloguma bana saygı duyanlardansa düşman olarak gelecek insanları istemem. Bu rahatsızlık verir.
Ek Olarak:
Anlaşıldı. Sloganı değiştirsem iyi olacak. Öneriniz var mı? Şöyle düşündürecek, tıpkı bunun gibi dikkat çekecek bir slogan? :)
Yanlış anlamayın lütfen. tabiki blog sizin blogunuz . Eğer bu slogan sizin için iyi ise böyle kalmalı.