-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Yorumları mı iyi okur musunuz? Dikkat ettiyseniz ben hiçbir ötekileştirme yapmadım. Ama Gökhan kardeşim sen konuya atlayıp "ben ateistim" diyerek zaten potansiyel tartışma konusunun fitilini ateşliyor, senin dışındakileri ötekileştiriyorsun, yapma. Geçmiş yorumlarından senin ne inanca sahip olduğunu az çok hatırlıyorum. Lütfen yorumlarında senin inancına sahip olmayanları saygısızlık ve bilgisizlikle suçlama.
Ahmet ise "bazıları" lafıyla aynı yanlışa düşüyor.
Şunu da eklemeliyim ki "Bütün dinlerin canı cehenneme" demek inanca hakaret olarak algılanmıyorsa diyecek bir şey de yoktur.
Hakkınızda hayırlısı. Lütfen cevap vermeyin ki konu farklı yerlere taşınmasın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Eee blog nasıl? Teması falan? :)
zebun
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım ve Otomasyon, Seo
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
ilk olarak bozacının şahidi şıracı olmuş yorumlayan ikinci olarak cennet ve cehennem bir din olgusudur bu durumda dinlerin canı cehenneme demek bir tezatlık değilmi 3. olarakta dinler dediğin zaman tüm dinleri kapsar ve sen benim dinime lanet okumuş olursun nası saygısızlık değil 4. olarakta siten hakkında yorum istemişsin neden siyah 5. olarakta herkez birşeye inanır
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
L** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Agnostiklik, ateistlikle bir değil.
Ateizme saygım var ama agnostisizm bana her zaman daha mantıklı gelmiştir.
Sitenizi daha tam ayrıntılı gezemedim fakat slogan pek hoş değil, tabiki görüşünüze saygı duyuyorum.
Sloganda neden hoş değil derseniz.Merak uyandırmaktan çok düşman çekecek bir slogan.