lostyazilim
tr.link

CokBaska Blog Açıldı...

18 Mesajlar 3.294 Okunma
lstbozum
tr.link

SERHAT SERHAT Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 1 / 30
  • Ticaret 0, (%0)
Hayırlı Olsun,Başarılar.
cokbaska

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

cokbaska cokbaska WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 /
  • Meslek Serbest Meslek
  • Mesajlar 712
  • Beğeniler 22 / 115
  • Ticaret 9, (%100)

tif adlı üyeden alıntı

hayırlısı olsun diyelim :)

Teşekkurler...
Tif gececilerin konuda bahsetmiştim cevap yazmadın bende açayım dedim değişiklik olsun :)

SERHAT adlı üyeden alıntı

Hayırlı Olsun,Başarılar.

Teşekkurler..

mhmt9126 mhmt9126 mehmetunlu.org Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 261
  • Beğeniler 21 / 38
  • Ticaret 0, (%0)
Bence formun teması değişmeli. :) Daha açık renk ve özel tema kullanılmalı diye düşünüyorum. Madem fark yaratılacak, arayüz üzerinde durarak insanlara güven ve göz rahatlığı verilmeli. İnsanlar istediklerini rahatlıkla okuyabilmeli. Anladığım kadarıyla çok hırslısınız bu projede. İnşallah istediğiniz yerlere ulaşır bu platform. ;)

Söylediklerim sadece bir öneridir. Yanlış anlamayın, yardım gerekirse yardım etmeye de çalışırım.
cokbaska

kişi bu mesajı beğendi.

cokbaska cokbaska WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 /
  • Meslek Serbest Meslek
  • Mesajlar 712
  • Beğeniler 22 / 115
  • Ticaret 9, (%100)

mhmt9126 adlı üyeden alıntı

Bence formun teması değişmeli. :) Daha açık renk ve özel tema kullanılmalı diye düşünüyorum. Madem fark yaratılacak, arayüz üzerinde durarak insanlara güven ve göz rahatlığı verilmeli. İnsanlar istediklerini rahatlıkla okuyabilmeli. Anladığım kadarıyla çok hırslısınız bu projede. İnşallah istediğiniz yerlere ulaşır bu platform. ;)

Söylediklerim sadece bir öneridir. Yanlış anlamayın, yardım gerekirse yardım etmeye de çalışırım.

Öneriler için teşekkur ederim.

Beyaz göze batar , siyah iyidir..
Dediğiniz gibi temayı değişebiliriz.Ben daha koyu temadan yanayım , Ortağım açık renk istiyor arada kaldık :) yada 2 farklı tema sunarız isteyen istediği rengi kullanabilir.

wmaraci
wmaraci

mhmt9126 mhmt9126 mehmetunlu.org Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 261
  • Beğeniler 21 / 38
  • Ticaret 0, (%0)

cokbaska adlı üyeden alıntı

Öneriler için teşekkur ederim.

Beyaz göze batar , siyah iyidir..
Dediğiniz gibi temayı değişebiliriz.Ben daha koyu temadan yanayım , Ortağım açık renk istiyor arada kaldık :) yada 2 farklı tema sunarız isteyen istediği rengi kullanabilir.

Olabilir. Benim düşüncem ve yıllardır yaptığım şey siyah ağırlıklı normal web sitesi olsun blog olsun ne bileyim forum olsun hayatta gezinmem içinde direk çıkarım. Ayrıca sizin yapmak istediğiniz şey farklılık. Bence farklı renkler arayın. Mesela koyu mavi olabilir, bazı yerlerde toz pembe olabilir. Uyum içerisinde kullanabilecek renk çeşiti bence yeterli sayıda çok. Mesela benim bloğuma göz atın koyu renkli ama siyah değil. Bugüne kadar izlenimlerim ziyaretçilerin siyah tema sevmediğidir. Arka planı siyah olabilir ama içerik kısımları bence biraz açık renkte olmalıdır. Neden diye sorarsanız? Benim gözlerim bozuk, astigmat ve miyop var. Sitenizin içeriğini görmekte gerçekten zorluk çekiyorum. Açık renk sitelerde rahatlıkla dolaşabiliyorum. Biz site sahipleri veya tasarımcılar bunları düşünmeliyiz. En ince ayrıntısına kadar. Bence bu söylediklerimi tekrar gözden geçirin. ;) Dediğim gibi yardım edebilirim.

silentt silentt Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek İstanbul
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Hayırlı olsun.
cokbaska

kişi bu mesajı beğendi.

tif tif Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 74 / 107
  • Ticaret 4, (%100)

cokbaska adlı üyeden alıntı

Teşekkurler...
Tif gececilerin konuda bahsetmiştim cevap yazmadın bende açayım dedim değişiklik olsun :)

Cevap yazacakken uyuya kaldım belkide :o
Değişiklik olsun, açman güzel aslında. Hangi projenin nasıl tutacağını tahmin etmek zor.

Tanıtım kampanyaları olmadan fark edilmek özellikle wm sitelerinde zor. Zaten burada çoğu insanın ilgilendikleri bişeyler var. Yazar çıkacağını sanmıyorum. Ama diğer alanlarda çıkabilir.

Şimdi bir örnekte vereyim konumumuza göre mantık dışı olasada örneğin http://blog.milliyet.com.tr/ 'nin hiç tutacağını sanmazdım fakat adamlar çok özel bir kitle yakaladılar. Yazarların çoğuda hatta hiç biri gelir beklemeksizin yazıyorlar.

Özetle kitle yakalamak şart. Ama wm siteleri yanlış yer. Daha fazla kitleyi çekebilmek adına çok çok sade tasarımlar kullanmanı tavsiye ederim. Ayrıca facebook, twitter bağlanma özellikleri büyük artı sağlayacaktır. Yazarlar için en önemli teşvik okunmanın sağlanabilmesidir. Yazarkafe gibi sitelere üye olarak içerikleri gönderirsen artı olur sana. Projene çok farklı yenilikler eklemeye çalış. Farkı olsun.

:) uzunca yazdım aklımdan geçenleri tekrardan başarılar dilerim.
cokbaska

kişi bu mesajı beğendi.

Sinan Sinan Grana Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3509
  • Beğeniler 1321 / 1320
  • Ticaret 97, (%100)
Teması çok hoş gözüküyor, hayırlı olsun. Normalde siyah temaları sevmem. :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al