-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence yeteri kadar hite ulaşıldığında adblock engelleyici kod veya eklentiler kullanılmalı . Yetersiz hite sahip sitelerin bence yapmaması gerek . Çünkü eğer kullanıcı senin siteni daha önceden biliyor , güveniyor ve seviyorsa engelleyiciyi de kapatacaktır
itsover
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Her site sahibi adam akıllı reklam yerleşimi yapsa adblock kullanmayız. Kurunun yanında yaşta yanıyor kusura bakmayın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uzun zamandır adblock kullanıyorum sitesine girdiğim adam adblocku kapatın diyosa o siteye daha uğramam sadece indirmek istediğim dosya varsa kapatırım. Adblock engelleme bence hit kaybıdır sayfa görüntüleme süresinide düşürür, giren adam çıkar gider 3 reklam göstericem diye hergün 1 user kaybetseniz size zarar. Google bile kullanıcı seçimi diye adblocku engellemiyor.
Site tasarımıda bence etkilemiyo onlarca siteye girdim hiçbirinde tema kayması felan yoktu ekran beyaz gözükmez aksine o reklam alanının hiçbiryeri gözükmez. Tabi ki sponsorlu bağlantılar diye ek bi kutunun içinde değilse.
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Adblock engelleyici koyup kapatmayanı siteye almamak yanlış, uzun vadede hit kaybı ve kitle kaybı yaşarsınız, Bence en iyisi 24 saatte bir görünen flash reklam kodu ile bir uyarı resmi ya da metini. Uyarı bölümünün de kapat tuşu olması gerekiyor, bir kere kapatınca 24 saat boyu cookie sayesinde gösterilmiyor. Ben bir aralar böyle bir şey yapmıştım ama kapat tuşu da adsense reklamının neredeyse tam üstüne geliyor diye şikayet etmişti forumdan birisi. Bunlara da dikkat etmeniz son derece önemli
worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Adblock kullananlar kimdir? Reklamdan nefret edenler. Reklami sevneyenler zaten reklamin ne oldugunu biliyor merak etmeyin. Ayni konudan Google'da bin tane var, kardesim maden adblocka izin vermiyon, niye gireyim? demezler mi?
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adchoices ile aşıyorlar sanırım. Bir kaç sitede denk geldim ama araştırmadım. Yabancı kaynaklardan bir göz atmak lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Ajansı
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Reklamın ne olduğunu biliyor diyorsunuz hocamda reklamların popup olarak açıldığı siteler belli bizim kullanıcıyı yormadan koyduğumuz reklamlar belli sonuçta neyse reklamı sevmeyen milyon kullanıcı siteye 50 k giriyor diyelim en az yarısı kullanıyor
Blogfinans.com Türkiye'nin ilk Yapay Zeka Finans Bloğu
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bazı sitelerde Adblocku kapatırsanız bize destek olursunuz gelirimiz reklamlardan şeklinde uyarı çıkıyor altında kapat var ona tıklayıp kapatıyorum adblockuda gönüllü kapatıyorum. O tarz bir eklenti hem hoş olur hem ziyaretçi sayısında düşüklük yaşatmaz elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Ama sitemde sponsor kısmındaki reklam adblocka takılmıyor nedenini anlamadım.