-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Ajansı
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Arkadaşlar Adblock önüne geçmek için sitemize bir plugin veya bir eklenti tarzı bir konu vardı sanırım ve merak ettiğim şey adblock kullanan insanlar sitenin reklam yerleşim yerlerini boş görüyorsa görüntüde değişik bir karmaşa çıkar
www.geceninfotografi.com mesela aradaki reklam adblock kullananda boş mu duruyor ?
Blogfinans.com Türkiye'nin ilk Yapay Zeka Finans Bloğu
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Ajansı
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Anladım temamız responsive o zaman bir sorun yok sanırım teşekkür ederim sizlere.Kodlar yüklendiği için gösterim saymıyor ama sanırım ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Ajansı
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Gerçekten bu tarz eklentiler hepimizin emeğinin hırsızı ne yazık ki sen geceni gündüzüne kat 10 kuruş kazan onuda eklentiyle kapatsınlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adblock block eklelentileri var. 2 3 hazır kod. koy siteye, adblock olanlar giremesin. çözüm bu. reklamını görmek istemiyorsa, siteye de giremeyecek.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba benim bilmediğim bir konu ama temanızı beğendim acaba link atabilir misiniz?
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
AdBlock hakkında şunları söyleyebilirim; avrupada açılan davaların tamamını AdBlock kazanmış durumda, mahkemelerin gerekçeli açıklaması ise; "Kullanıcılar istemedikleri reklamları görmek zorunda değiller" olmuştu. Böyle sonuçlar devam ettiği sürece AdBlock'un eli güçleniyor ve bizlerin pek müdahale şansı kalmıyor.
Konuyla ilgili olarak da bunun bir eklenti olarak değil de özel bir yazılım ile bazı sitelerde başarılı olduklarını gözlemledim.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Ajansı
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Yalnız Google reklamları aslında kullanıcının aranma içeriklerinin paremetresine göre gösteriyor diye biliyorum yani farketmişsinizdir belki googleda sporla ilgili bir şey aradığınızda google reklamları sporla ilgili çıkıyor veya ilgi alanınıza göre yani aslında görmek istemeyeceği değil görmek isteyeceği tarz Türkiye'de kullanımı çok yaygın çünkü en favori girilen siteler ve reklam halleri belli durumda kullanıcıda haklı