Byboo
https://www.elitseo.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%99)
Blogculuğun Bittiğini düşünmüyorum,fakat forum tarzı sitelerin bittiğini düşüyorum, Kalitesiz ve çöp yığını Bloglar, Blogculuğun bittiğini göstermez, kaliteli özgün yazılar ölümsüzdür, ( Bunlar Şahsi Fikrim )
Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Blogculuk bumerang sayesinde destekleniyor bir nebze olsa da fakat bence yine de yeterli değil. Çünkü açıkcası bir blogger'ın seo da üstte çıkması artık çok zor. Milliyet vs. gibi PR'si yüksek bol hitli siteler hep seo hileleri yapıyor. Bir teknoloji bloğu veya ne bileyim bu tarz blogların üstlerde çıkması imkansız hale geliyor. Ama okuyucu kitlesi öldü mü ? Ölmedi elbette. Ama eğer bloggerlar destek bulamazsa bence blog siteleri daha da azalacak. Büyük balıklar küçük balıkları hep yiyor. Yapacak bir şey yok. Sadece birilerinin blogger'ları daha çok görmesi ve desteklemesi gerekiyor. Gerek bülten gerek reklam gerek içerik anlamında. Ki bu blogger'lara ufacık şeyler bile büyük haz ve gaz veriyor. Bu yüzden büyük markalar 3-5 bin bütçe ayırması lazım bu konu da.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Dış Ticaret Uzmanı ve Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
Cübbeli Gandalf adlı üyeden alıntı
Blogculuk bumerang sayesinde destekleniyor bir nebze olsa da fakat bence yine de yeterli değil. Çünkü açıkcası bir blogger'ın seo da üstte çıkması artık çok zor. Milliyet vs. gibi PR'si yüksek bol hitli siteler hep seo hileleri yapıyor. Bir teknoloji bloğu veya ne bileyim bu tarz blogların üstlerde çıkması imkansız hale geliyor. Ama okuyucu kitlesi öldü mü ? Ölmedi elbette. Ama eğer bloggerlar destek bulamazsa bence blog siteleri daha da azalacak. Büyük balıklar küçük balıkları hep yiyor. Yapacak bir şey yok. Sadece birilerinin blogger'ları daha çok görmesi ve desteklemesi gerekiyor. Gerek bülten gerek reklam gerek içerik anlamında. Ki bu blogger'lara ufacık şeyler bile büyük haz ve gaz veriyor. Bu yüzden büyük markalar 3-5 bin bütçe ayırması lazım bu konu da.
En büyük unsurlardan biri de bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
M.
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bitmedi arkadaşım şurada yazanların hepsini okudum çoğuna hak veriyorum ama insanlar blog açıp yararlı olmak yerine para kazanmağı meslek haline getirmeye çalışıyor sabırlı ve kendine güvenip çalışanlar ve topluma kitlelere yararlı farklı ve özgün bloglar hem para kazanır hemde değer bitmedi bitirdiler bitirecekler bunlar bence boşlaflar daha yeni başlıyor. ;)
İçim dışım bir olsaydı, bana bakan seni görürdü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kardeşim işini sağlam yaparsan blogculukta bitmez forumculukta bitmez... sağlam iş yapacaksın azda olsan blog için bütçe ayıracaksın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet blog için bütçe ayırmak da çok önemli. Bir çok blogger bütçe harcamakdan ziyade sadece para kazanmaya bakıyor.
RcpVS0198
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben bittiğini zannetmiyorum.,biteceğinide sanmam....