-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam yazı için teşekkürler bunun yanında bloğun temasına hayran kaldım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@kozmos
Konuya diyecek yok ugrasmissiniz Ellerinize sağlık
Bu makaleyi wmaraci için hazirladiysaniz amenna
Lakin bu yazıyı kaynak gostererek imleme yaptığınızı sanıyorsanız üzgünüm ama yanılıyorsunuz
Şöyle ki: sitenizden konu başlığını kopyaladim ve hatta sonuna site adresinizide ekledim EN DOĞRU REKLAM YERLEŞIMI NASIL OLMALI sosyaldahi.com ve google de arattım. Konu wmaracinda index almış lakin sizin site arama sonuçlarında hiç yok. Dolayısıyla konu sizde index almadan wmaracinda index aldığı için google botları sizdeki konuyu wmaracindan kopyalanmış gibi algılayarak sitenizi kopyacı site olarak isaretleyecek. Bu tip hatalara ve kopya iceriklere sitenizde çok fazla denk gelirse otomatikman sitenizi spam siteler kategorisine sokacak ve alt lara doğru iteleyecek
Doğru yaklaşım nasıl olmalıydı
Makaleyi siteniz için hazirladiysaniz önce sitenizden index almasını beklemeli , index aldıktan sonrada sağda solda paylasmaliydiniz
Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
G** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
970 lik reklam vermezler zaten... Maksimum 728x90 lıktır yaygın olanı.. Ondan sonra en popüler olan ölçüler 468x60, 300x250, 250x250..Zaten o olçüler verilmiş yukarıda da.. Bir adette 160x600 lük alan ayarlamak gerek, onu da çok kullanırlar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yaz
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Maus en cok nerede geziniyor ise tiklama ihtimali en cok o bölgelerde yüksektir.
Ben yazi ici ve mümkünse hep sag bölgelerde reklam ekliyorum