weblozi adlı üyeden alıntı

@kozmos
Konuya diyecek yok ugrasmissiniz Ellerinize sağlık
Bu makaleyi wmaraci için hazirladiysaniz amenna
Lakin bu yazıyı kaynak gostererek imleme yaptığınızı sanıyorsanız üzgünüm ama yanılıyorsunuz
Şöyle ki: sitenizden konu başlığını kopyaladim ve hatta sonuna site adresinizide ekledim EN DOĞRU REKLAM YERLEŞIMI NASIL OLMALI sosyaldahi.com ve google de arattım. Konu wmaracinda index almış lakin sizin site arama sonuçlarında hiç yok. Dolayısıyla konu sizde index almadan wmaracinda index aldığı için google botları sizdeki konuyu wmaracindan kopyalanmış gibi algılayarak sitenizi kopyacı site olarak isaretleyecek. Bu tip hatalara ve kopya iceriklere sitenizde çok fazla denk gelirse otomatikman sitenizi spam siteler kategorisine sokacak ve alt lara doğru iteleyecek

Doğru yaklaşım nasıl olmalıydı
Makaleyi siteniz için hazirladiysaniz önce sitenizden index almasını beklemeli , index aldıktan sonrada sağda solda paylasmaliydiniz

Öneri için çok teşekkürler :D birdahakinde öyle yaparım, Lakin Google yeni güncellemede Paylaşım tarihlerine göre öne atıyor. Misal ben bunu burda paylaşsam bile Telif hakkı yani Orjinal içerik benim olduğu botlar tarafından biliniyor. O Yüzden herhangi bir spam yemem mümkün değil, Wmaracin'dan sonra gelirim sadece olay bu :) Fakat hinede sizin dediğiniz gibi yaparım.

-Bloghocam vs.vs bloglar'da bu yüzden artık Yazılarınızı forumlar'da yayınlayabilirsiniz deniliyor. Bu sayede yazının hiti artıyor ve blog'da tanınmış oluyor. Blog biraz büyüdükten sonra artık forumlara gerek kalmıyor fazla.

Ek Olarak:

kaantalha adlı üyeden alıntı

hocam yazı için teşekkürler bunun yanında bloğun temasına hayran kaldım.

Çok teşekkür ederim. Tema'yı editliyorum hala. :)