lostyazilim

Yeni blog açtım, gelen yok

15 Mesajlar 2.298 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

fikiryamaci fikiryamaci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 119
  • Beğeniler 25 / 30
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam forum konusunda çok bilgili değilim açıkçası. Ancak ekibiniz varsa forumda başarılı olabilirsiniz diye biliyorum. Bir de forumlar tartışma yeri olarak pek kullanılmıyor sanırım. Genelde bilgi almak için kullanılıyor. Bu forumdaki başlıkları da incelersek kapı yine bilgi alma kısmına açılıyor.

Siyasi meseleleri de twitter gibi sosyal medya platformlarında tartışıyor insanlar. Forumunuz tutmayabilir yani. Paranızın olması aslında bir şeye yatırım için gayet iyi bir şey ancak dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Şu internet ortamında umut taciri çok fazla var. Adamlar bloglarında bazı konuları o kadar abartılı yazıyorlar ki şunu yaparsanız mutlaka para kazanırsınız bunu yaparsanız paranızı beşe katlarsınız vs. Bildiğimiz umut tacirliği.

Size en büyük tavsiyem asla aceleci davranmayın ve paranızı heyecanla bu proje kesin tutar diye hemen ona yatırmaya kalkmayın. Bunları yaşadıklarımdan hareketle ve az çok ticaretle uğraşan biri olarak söylüyorum.
Suerkut

kişi bu mesajı beğendi.

Yeni projeler peşinde
wmaraci
reklam

Crewx Crewx Mr.Whale Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Software Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1310
  • Ticaret 152, (%100)
Ben size sıralayayım mantıklı gelenleri düzeltin.

1. Tema seçimi berbart ( kusra bakmayın )
2. Özen 0
3. Makaleler ilgi çekici değil. Kadın bloguna özgü bir makale göremedim.
4. All in seo değilde yoast seo kullanmanızı tavsiye ederim .
5. Seo ayarlarını düzgün şekilde yapmanız gerekmektedir. ( Anahtar kelimelerinizi seçip ona göre yol izlemelisiniz)
Suerkut

kişi bu mesajı beğendi.

fikiryamaci fikiryamaci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 119
  • Beğeniler 25 / 30
  • Ticaret 1, (%100)

Suerkut adlı üyeden alıntı

fikiryamaci mantıklı bir cevap verdin.. :)

madem adın da fikiryamaci sana bir soru daha sorayım.. danışmak maksadıyla soruyorum:

aklımda sadece siyasetin konuşulacağı bir forum kurmak geçiyor.. böyle bir forum açsam mı?

bende para var, akıl var.. cesaret yok :)

Hocam forum konusunda çok bilgili değilim açıkçası. Ancak ekibiniz varsa forumda başarılı olabilirsiniz diye biliyorum. Bir de forumlar tartışma yeri olarak pek kullanılmıyor sanırım. Genelde bilgi almak için kullanılıyor. Bu forumdaki başlıkları da incelersek kapı yine bilgi alma kısmına açılıyor.

Siyasi meseleleri de twitter gibi sosyal medya platformlarında tartışıyor insanlar. Forumunuz tutmayabilir yani. Paranızın olması aslında bir şeye yatırım için gayet iyi bir şey ancak dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Şu internet ortamında umut taciri çok fazla var. Adamlar bloglarında bazı konuları o kadar abartılı yazıyorlar ki şunu yaparsanız mutlaka para kazanırsınız bunu yaparsanız paranızı beşe katlarsınız vs. Bildiğimiz umut tacirliği.

Size en büyük tavsiyem asla aceleci davranmayın ve paranızı heyecanla bu proje kesin tutar diye hemen ona yatırmaya kalkmayın. Bunları yaşadıklarımdan hareketle ve az çok ticaretle uğraşan biri olarak söylüyorum.

Yeni projeler peşinde

MustafaYilmazz MustafaYilmazz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek çoban
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 13 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
lanet siteden fayda gelmez lanetlenmiş domain sen yeni bir projeyle başla :)
Suerkut

kişi bu mesajı beğendi.

GAZİANTEP
wmaraci
wmaraci

Suerkut Suerkut WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Müzisyen
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 98
  • Beğeniler 44 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
o zaman şöyle 2 şey söylim..

A) blogu kadın blogu olarak değil de, normal bir blog olarak kullanayım mı ? (malum, bir çok kadın sitesi var ve şu an bunlarla baş edemem..

B) Kendime ait iyi bir Youtube kanalım var. Müzik ile ilgili bir kanalım. Kendi videolarımdır.. Bu videolarımı alıp, yeni bir site açıp, o sitede yayınlasam mı? Site ismi, Youtube kanal ismi ile aynı olacak.. söz konusu kanala bakmak için »

Sizce A mı yoksa B mi?

Pisipisi.org - Korkakların Okuyamadığı Blog
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al