fikiryamaci mantıklı bir cevap verdin.. :)
madem adın da fikiryamaci sana bir soru daha sorayım.. danışmak maksadıyla soruyorum:
aklımda sadece siyasetin konuşulacağı bir forum kurmak geçiyor.. böyle bir forum açsam mı?
bende para var, akıl var.. cesaret yok :)
madem adın da fikiryamaci sana bir soru daha sorayım.. danışmak maksadıyla soruyorum:
aklımda sadece siyasetin konuşulacağı bir forum kurmak geçiyor.. böyle bir forum açsam mı?
bende para var, akıl var.. cesaret yok :)
Hocam forum konusunda çok bilgili değilim açıkçası. Ancak ekibiniz varsa forumda başarılı olabilirsiniz diye biliyorum. Bir de forumlar tartışma yeri olarak pek kullanılmıyor sanırım. Genelde bilgi almak için kullanılıyor. Bu forumdaki başlıkları da incelersek kapı yine bilgi alma kısmına açılıyor.
Siyasi meseleleri de twitter gibi sosyal medya platformlarında tartışıyor insanlar. Forumunuz tutmayabilir yani. Paranızın olması aslında bir şeye yatırım için gayet iyi bir şey ancak dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Şu internet ortamında umut taciri çok fazla var. Adamlar bloglarında bazı konuları o kadar abartılı yazıyorlar ki şunu yaparsanız mutlaka para kazanırsınız bunu yaparsanız paranızı beşe katlarsınız vs. Bildiğimiz umut tacirliği.
Size en büyük tavsiyem asla aceleci davranmayın ve paranızı heyecanla bu proje kesin tutar diye hemen ona yatırmaya kalkmayın. Bunları yaşadıklarımdan hareketle ve az çok ticaretle uğraşan biri olarak söylüyorum.