ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
Sabah geç uyandık, henüz konuyu araştırmadım ama şunu söyleyebilirim google çat diye hemen erişimi planlı bir şekilde kesmez. Haber verir süre verir daha sonra harekete geçer. Kaldı ki o kadar güncelleme yapıyor panda vs. Bu durum da bir sıralama faktörü olması gerekiyor. Ben işlemin otomatik yapılacağını ve bunun geçici bir durum olduğunu düşünüyorum
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
Sitem blogger ve kendi özel alan adımı kullanıyorum.Sitemin üstünde uyarı gelmiş.Hiç bir şey yapmadım.
Bu site, hizmet sunmak, reklamları kişiselleştirmek ve trafiği analiz etmek için Google'a ait çerezleri kullanır. Bu siteyi kullanımınız hakkındaki bilgiler Google'la paylaşılır. Bu siteyi kullanarak, sitede çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.Daha Fazla BilgiAnladım
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Blogger otomatik olarak izin metnini çıkarıyor. Bizim ekstra birşey yapmamıza gerek yok sanırım. Yalnız düzenli kontrol etmek gerek. Zira gösterilmediği taktirde google kendini değil bizi sorumlu tutuyor. Bu da demekki önümüzdeki süreçte bu nedenden dolayı Adsense'den banlanan bol bol site görebiliriz. Aman dikkatli olun.
Gizlilik politikası hazırlarken de piyasada var olan otomatik metinleri alıp eklemeyin (Güncel olmayanları)
Her sitenin gizlilik politikası kendine has olmalı. Zira herkesin kullandığı sayaçlar, reklam firmaları ve diğer uygulamalar farklı olabilir. Kullanıcılardan tüm bunlar için izin almak gerekiyor. Hele hele kullandığınız sayaca dair izin aldığınızı kesinlikle ekleyin :)
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hocam siteme bende ekledim. Biraz okursanız kodları veriyor zaten. Ayrıca yavaşlama mevcut sitelerimde, google'a güvenip blogger alıyoruz erişim sıkıntısı oluyor. Site 3 günlük 80+ kişi giriyor, adamlar bir giderse daha da düşeriz