-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Hayırlı sahurlar arkadaşlar. Bir-iki güne telefon almayı düşünüyorum da önerileriniz nedir? Fiyat olarak 1.800 liraya kadar çıkabilirim. Aslında Lumia 920 alacaktım ancak gelen olumsuz yorumlar üzerine şimdi Xperia Z düşünüyorum. Yine de sizlerin telefon önerilerini almak istedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Android tabanlı bir telefon alma. Android çok kasıntı bir işletim sistemi. Ben de Android kullanıyorum ama en kısa sürede iOS'a geçmeyi düşünüyorum. En azından Android'e göre baya bir stabil. iPhone 5 önerebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Az Daha Bekle illa kamera diyorsan 1200 liraya Nokia Lumia 1020 Al 41 megapiksel kamerası var (Ama özellik ve ekran diyorsan samsung galaxy s4) :D
Kanuni
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Müh
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Nedir şu pahalı telefon sevdası? Biri açıklayabilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ofisim Mevcut , Uydu İşleri
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İphone 5 İOS Dünyasına adım at bence hiç tereddüt etme...
Sorunsuz 3-4 Sene teknolojin performans konusunda geri kalmasın istiyorsan İphone 5 dogru seçim olacaktır. Sonradan verdiğin paraya üzülmessin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Nedir bu iphone merakı anlamadım bir türlü.Adamlar yıllarca kapalı kutu telefon sattılar millette hiç düşünmeden o telefona çok uçuk paralar harcadı.Aldığınız cihazda ne bir hafıza kartı olayı var ne bir bluetooth özgürlüğü var.Ayrıca android gibi kişiselleştiremiyorsunuz da.Yıllardır aynı modeli sağından uzatıp solundan kısaltıp değiştire değiştire sattılar.Android kasıntı bir işletim sistemi denilmiş.Kullandığınız cihaz sanırım Galaxy mini falan :)Hocam bana sorarsanız android cihazlardan şaşmayın.Xperia Z oldukça güzel bir telefon ama modası geçmek üzere.Sırf su geçirmeme özelliği için diyorsanız S4 Act,ve modeli çıkması kesinleşti.Türkiye'ye geldiğinde alabilirsiniz.Bunun dışında eğer ekranı büyük olsun diye br takıntınız varsa 6.3" boyutunda Galaxy Mega var o da güzel cihazdır ve ayrıca günceldir.Türkiye'ye yeni gelen bir cihaz.Ama ne olursa olsun İos ya da wp düşünme.Wp zaten yeni bir işletim sistemi ve doğru düzgün ne bir oyun ne de program desteği var.En iyisi her zaman android.O.c.'lu bir kernel ile cihaz hızını iki katına kadar çıkarabilir swap ile ram miktarını arttırailir telefonun özelliklerini sonuna kadar kullanırsınız.
Ama yok ben fabrikanın verdikleriyle yetinmek istiyorum derseniz o zaman iphone alabilirsiniz :)
Hayırlı olsun şimdiden.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Paran varsa htc one derim ustam hatta zamanında varsa çık dolaş teknoloji mağzalarında kurcala istediğin gibi zaten 4 markanında amiralleri belli şuan sony xperia z, samsung s4, iphone 5, htc one :)