Nedir bu iphone merakı anlamadım bir türlü.Adamlar yıllarca kapalı kutu telefon sattılar millette hiç düşünmeden o telefona çok uçuk paralar harcadı.Aldığınız cihazda ne bir hafıza kartı olayı var ne bir bluetooth özgürlüğü var.Ayrıca android gibi kişiselleştiremiyorsunuz da.Yıllardır aynı modeli sağından uzatıp solundan kısaltıp değiştire değiştire sattılar.Android kasıntı bir işletim sistemi denilmiş.Kullandığınız cihaz sanırım Galaxy mini falan :)Hocam bana sorarsanız android cihazlardan şaşmayın.Xperia Z oldukça güzel bir telefon ama modası geçmek üzere.Sırf su geçirmeme özelliği için diyorsanız S4 Act,ve modeli çıkması kesinleşti.Türkiye'ye geldiğinde alabilirsiniz.Bunun dışında eğer ekranı büyük olsun diye br takıntınız varsa 6.3" boyutunda Galaxy Mega var o da güzel cihazdır ve ayrıca günceldir.Türkiye'ye yeni gelen bir cihaz.Ama ne olursa olsun İos ya da wp düşünme.Wp zaten yeni bir işletim sistemi ve doğru düzgün ne bir oyun ne de program desteği var.En iyisi her zaman android.O.c.'lu bir kernel ile cihaz hızını iki katına kadar çıkarabilir swap ile ram miktarını arttırailir telefonun özelliklerini sonuna kadar kullanırsınız.
Ama yok ben fabrikanın verdikleriyle yetinmek istiyorum derseniz o zaman iphone alabilirsiniz :)
Hayırlı olsun şimdiden.