DarkJoueur tek sıkıntısı mı, iphonenun 2017 ye gelmemize rağmen 720 p 1080p çözünürlüklü ekranı var onu geçtim düşük piksel yoğunluğa sahip telefonunu kim ne yapsın 4K çekim yapıyor ama 4K gösteremiyor çok komik. 2K olsa yeterdi
ekran oranı hep 60 larda niye androidte hep 70 üzeri?
2016 da çıkmasına karşın grafik işlemcisi 2015 sonunda çıkan android grafik işlemcisine hala denk değil he cpu yu geçmiş orası doğrudur ama olması gereken oydu zaten bi cpu değiştirdi 3 5 soğan rendele aynı telefonu ver yine yıl 2017 16 bit 44 hz ses sistemi var burası ayrı trajedi android telefonlar en az 24 bit 192 hz kullanıyor 32 bit çıkan var desibel yakın yine
iphone 7 nin 32 gb tı neden iphone 6,6s,6s plus göre daha yavaş ? 128 gb tı en hızlı o kadar para veriyorsun 6 dan yavaş olsun diye mi. aaa hızlı şarj nerde ben göremedim? yada kablosuz hmmm
ops hala 2.0 bağlantı tipi hmmmm millet 3.0 geçti onu bırak type C de şuan dosya aktarım çookkk geride lcd ekran ilginç oled veya amoled geçmeyi başaramadı
2016 sonunda çıktı kamerası daha ilk 5 e giremiyor orası daha ilginç. drop testlerde telefona güle güle diyebiliriz
iphone dandik donanımla en iyi en donanımlı android telefonundan daha pahalı, ürtetim maliyeti 300 dolar olan iphone 7 ve 400 çıkan 7plus 200 dolar olan samsung 200 dolar olan sony den neyi farklı elma mı? yazılım mı ?
pil şarj süresi daha komik 1900 mah pil 4 bin lik 3 binlikten daha geç doluyor daha erken bitiyor bide 1080 p lik ekran ve bu yazılımla
ücretsiz olması gereken uygulamalar ücretli, kulaklık takılı şarj olmuyor yapmak istiyorsan dönüştürücü yada kılıf alacaksın kaybedersen fiyatı çok muazzam
iphone yazılım olarak iyi kabul edilebilir fakat saklı kutu donanım olarak android telefonlara eşit olsa açık kaynağa izin verse gidip alacağım ilk telefon olur
fakat öyle olsa fiyatını hayal dahi edemiyorum o yüzden şekil yapacağıma en iyi donanımla kullanırım daha iyi
+ ları neler?
6 yıl yazılım desteği ve teknik destek
daha az kasma
biraz daha güvenli
şimdiki piyasadakı uygulalarda daha hızlı
7.0 a göre daha stabil
bazı telefonlara göre suya dayanıklılık daha iyi ama su altında işlem gerçekleştirme yapamıyor