Merhaba, bir bayan arkadaşa domain arıyorduk, güzel bir domain buldum ve kendisine sundum fakat kendisi beğenmeyince ben satın aldım.
Daha sonra bu domaini nasıl değerlendirebileceğimi düşündüm ve aklıma böyle bir fikir geldi. Forumda birçok bayan arkadaşımız var ve belki bu arkadaşlardan biri bu siteye ortak olur düşüncesindeyim.
Öncelikle benim bu site üzerindeki vasfımdan bahsedeyim.
Sitenin gelirlerine %50 oranında ortağım.
Her türlü teknik destek bana ait.(Host+Domain+Tema)
Talip olacak Bayan arkadaşın sahip olması gereken genel şartlar ve yeterlilikler:
1-) Sitenin gelirlerinin %50 ortağı olacaktır.
2-) Yazma kurallarına ve üsluba özen göstermesi gerekir.
3-) Sitenin Adminlik görevi kendisine aittir. (Girilecek içerikler ve yönetim)
Site alt yapısı olarak, Kolaylık ve Seo açısından Wordpress tercih edilmiş ve hali hazırda digitalocean sunucularında barınmaktadır. Anlaşmaya varılması durumunda sitenin adminlik görevini üstlenecek ve %50 ortaklık payına sahip olacak bayan arkadaşın istekleri doğrusunda tema, tasarım ve kategoriler şekillenecektir.
Her iş bittikten ve site aktif olarak faaliyet göstermeye başladıktan sonra teknik detaylar dışında hiç birşeye karışmayacağım ilaveten siteden elde edilecek gelirler yine direk olarak Admin olacak bayan arkadaşın hesabında toplanacak benim payımı kendisi gönderecektir. Diğer konularda da tüm insiyatif kendisinde olacaktır.
İlgilenen ve ilave soruları olanlar özel mesaj yoluyla yahut skype üzerinden ulaşabilirler.