lostyazilim
tr.link

Bayan Ortak Aranıyor: Kadınlara yönelik bir web sitesi

12 Mesajlar 2.234 Okunma
acebozum
tr.link

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

Merhaba, bir bayan arkadaşa domain arıyorduk, güzel bir domain buldum ve kendisine sundum fakat kendisi beğenmeyince ben satın aldım.

Daha sonra bu domaini nasıl değerlendirebileceğimi düşündüm ve aklıma böyle bir fikir geldi. Forumda birçok bayan arkadaşımız var ve belki bu arkadaşlardan biri bu siteye ortak olur düşüncesindeyim.

Öncelikle benim bu site üzerindeki vasfımdan bahsedeyim.

Sitenin gelirlerine %50 oranında ortağım.
Her türlü teknik destek bana ait.(Host+Domain+Tema)

Talip olacak Bayan arkadaşın sahip olması gereken genel şartlar ve yeterlilikler:

1-) Sitenin gelirlerinin %50 ortağı olacaktır.
2-) Yazma kurallarına ve üsluba özen göstermesi gerekir.
3-) Sitenin Adminlik görevi kendisine aittir. (Girilecek içerikler ve yönetim)

Site alt yapısı olarak, Kolaylık ve Seo açısından Wordpress tercih edilmiş ve hali hazırda digitalocean sunucularında barınmaktadır. Anlaşmaya varılması durumunda sitenin adminlik görevini üstlenecek ve %50 ortaklık payına sahip olacak bayan arkadaşın istekleri doğrusunda tema, tasarım ve kategoriler şekillenecektir.

Her iş bittikten ve site aktif olarak faaliyet göstermeye başladıktan sonra teknik detaylar dışında hiç birşeye karışmayacağım ilaveten siteden elde edilecek gelirler yine direk olarak Admin olacak bayan arkadaşın hesabında toplanacak benim payımı kendisi gönderecektir. Diğer konularda da tüm insiyatif kendisinde olacaktır.

İlgilenen ve ilave soruları olanlar özel mesaj yoluyla yahut skype üzerinden ulaşabilirler.

Sueda

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
webimgo

ceyzer ceyzer WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 46 / 90
  • Ticaret 1, (%100)
5 dolar verir kendi açar dostum :) forumda senin istediğini isteyen çokta neyse :) aradığını bulursan şimdiden hayırlı olsun :)

• Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

ceyzer adlı üyeden alıntı

5 dolar verir kendi açar dostum :) forumda senin istediğini isteyen çokta neyse :) aradığını bulursan şimdiden hayırlı olsun :)

Bu site için yapılandırdığım sunucunun sadece yapılandırmasını müşterilere 150 TL ye yapıyorken, domain 20TL iken, kullanılacak tema 50-60$ arasında iken 5$a nasıl halledeceksiniz bu işleri merak ediyorum. Size droplet oluşturup bilgileri ve kurmanız gereken sistemi, alacağınız domaini ve temayı yazıyorum. Hesap bilgilerini iletirseniz hizmet bedeliniz olan 5$ ı göndereyim hemen.
FilmleriTV Sueda gokhantan

kişi bu mesajı beğendi.

Sueda Sueda WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 223 / 118
  • Ticaret 25, (%100)
Arkadaşa her türlü kefilim. Sattığım site olan makyajgunlugunde bana büyük destek olmuştu. Şimdi ise yeni açacağım siteye çok büyük yardımları oldu.
Allah yolunu açık etsin abim :)
AKDNZ

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 46 / 90
  • Ticaret 1, (%100)
hocam demek istediğim host benden domain benden çalıştırması senden diyorsun :) hani desenki bende yazı girerim resim video girerim anlarım sen bunu diyorsun yani açık açık. o saydıgın fiyatlarıda geçeceksin yani bilmeyen 1000 dolar yine verir :)

sacmaliyoruz sacmaliyoruz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek programcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 832
  • Beğeniler 65 / 138
  • Ticaret 1, (%100)
Bu tarz insanları forumlarda bulamazsın.Çünkü süreklilik kısmını o yürütecek sen sadece başta bir yorulacaksın sonra etliye sütlüye karışmayacaksın o çalışacak. Dediğin sey buradaki insanların işine gelmez az çok site işini bilen insanlar başta bir kere parası neyse yaptırır sitesini sonra içerik üreterek kazanır.

SEnin dediğin tarz ortaklık nasıl olur biliyor musun ? aynen şöyle
Mesela bir iş alınır bu iş web site işi düşün sen teknik domain host vs ayararsın o kişide hakkımda yazısı,içerik,hedef vizyon misyon neyse onları yapar. Sonra iş sonu paralar kırışılır. Sonra tekrar başka bir işe beraber girişilir. Senin dediğinde sen çalışıyorsun sonra duruyorsun ama kızda yada kimse artık onda durma diye bir şey yok pası çalışacak umarım anlata bilmişimdir.

Senin istediğin gibi olması için parasıyla yazar tutarsın içerik başı para alır öyle kabül eder
ibo71

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

hocam demek istediğim host benden domain benden çalıştırması senden diyorsun :) hani desenki bende yazı girerim resim video girerim anlarım sen bunu diyorsun yani açık açık. o saydıgın fiyatlarıda geçeceksin yani bilmeyen 1000 dolar yine verir :)

Bilip bilmeme durumu çok alakasız olmuş, bir şeyin bir bedeli vardır ve satın almak için bu bedel ödenir. Ben asgari tutarları yazdım zaten öyle konuşuyorsunuz ki sanki birşey 1$ ben bunu şişirip 100$ diyorum. Cevap yazmak için cevap yazıyorsunuz.

sacmaliyoruz adlı üyeden alıntı

Bu tarz insanları forumlarda bulamazsın.Çünkü süreklilik kısmını o yürütecek sen sadece başta bir yorulacaksın sonra etliye sütlüye karışmayacaksın o çalışacak. Dediğin sey buradaki insanların işine gelmez az çok site işini bilen insanlar başta bir kere parası neyse yaptırır sitesini sonra içerik üreterek kazanır.

SEnin dediğin tarz ortaklık nasıl olur biliyor musun ? aynen şöyle
Mesela bir iş alınır bu iş web site işi düşün sen teknik domain host vs ayararsın o kişide hakkımda yazısı,içerik,hedef vizyon misyon neyse onları yapar. Sonra iş sonu paralar kırışılır. Sonra tekrar başka bir işe beraber girişilir. Senin dediğinde sen çalışıyorsun sonra duruyorsun ama kızda yada kimse artık onda durma diye bir şey yok pası çalışacak umarım anlata bilmişimdir.

Senin istediğin gibi olması için parasıyla yazar tutarsın içerik başı para alır öyle kabül eder

Vakit ayırıp yorumda bulunduğunuz için teşekkür ederim lakin mevzuyu yanlış anlamışsınız. Ben çalıştıracak adam aramıyorum kadın sitesine içerik giremeyeceğim için bu hususta yardımları karşılığı siteme ortak olacak birini arıyorum. Herhangi bir şart koşmadım dikkat ederseniz günde şu kadar içerik şunu yapacak bunu yapacak diye. Kendisi girdiği içerik kadar site hit alır bu hit arttıkça kazancıda artar ve kendi cebine giren parada artar. İster günde 100 içerik girsin ister ayda 1 herhangi bir koşul getirmedim.

• Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 46 / 90
  • Ticaret 1, (%100)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

Bilip bilmeme durumu çok alakasız olmuş, bir şeyin bir bedeli vardır ve satın almak için bu bedel ödenir. Ben asgari tutarları yazdım zaten öyle konuşuyorsunuz ki sanki birşey 1$ ben bunu şişirip 100$ diyorum. Cevap yazmak için cevap yazıyorsunuz.

Vakit ayırıp yorumda bulunduğunuz için teşekkür ederim lakin mevzuyu yanlış anlamışsınız. Ben çalıştıracak adam aramıyorum kadın sitesine içerik giremeyeceğim için bu hususta yardımları karşılığı siteme ortak olacak birini arıyorum. Herhangi bir şart koşmadım dikkat ederseniz günde şu kadar içerik şunu yapacak bunu yapacak diye. Kendisi girdiği içerik kadar site hit alır bu hit arttıkça kazancıda artar ve kendi cebine giren parada artar. İster günde 100 içerik girsin ister ayda 1 herhangi bir koşul getirmedim.

insanlar cevap yazmak için cevap yazar ve dediğiniz şeyler büyütülecek şeyler değil çok beğenirsin bir temaya 100 dolar verirsin ama daha güzeli vardır free vardır. buda googlede araştırma sürene bağlı :) ilk mesajıma gelecek olursak 5 dolar veya blogger free yapılabilir. tabi domain parası ayrı ondan haklısın bak ama tabi onuda fazla söyledin o ayrı :)

• Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

insanlar cevap yazmak için cevap yazar ve dediğiniz şeyler büyütülecek şeyler değil çok beğenirsin bir temaya 100 dolar verirsin ama daha güzeli vardır free vardır. buda googlede araştırma sürene bağlı :) ilk mesajıma gelecek olursak 5 dolar veya blogger free yapılabilir. tabi domain parası ayrı ondan haklısın bak ama tabi onuda fazla söyledin o ayrı :)

Bu konuya fazlasıyla ilgi gösterdiniz, içerikleri ben eklerim diyorsanız eğer bayan aramaktan vazgeçeyim. Hem blogger ve 5$ gibi bir mali külfetten de kurtarmış olurum sizi ne dersiniz?
Sueda

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 46 / 90
  • Ticaret 1, (%100)
Konunuz hakkında düşündüklerimi söyledim ben. aradığınız kişi tüm yükü yüklenecek üzerine birde %50 alacak. Karşıdaki insanların düşüncelerine saygı duymak onları anlamak yerine illa kabul ettirene kadar karşı geliyorsunuz.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al