AKDNZ adlı üyeden alıntı

Bilip bilmeme durumu çok alakasız olmuş, bir şeyin bir bedeli vardır ve satın almak için bu bedel ödenir. Ben asgari tutarları yazdım zaten öyle konuşuyorsunuz ki sanki birşey 1$ ben bunu şişirip 100$ diyorum. Cevap yazmak için cevap yazıyorsunuz.

Vakit ayırıp yorumda bulunduğunuz için teşekkür ederim lakin mevzuyu yanlış anlamışsınız. Ben çalıştıracak adam aramıyorum kadın sitesine içerik giremeyeceğim için bu hususta yardımları karşılığı siteme ortak olacak birini arıyorum. Herhangi bir şart koşmadım dikkat ederseniz günde şu kadar içerik şunu yapacak bunu yapacak diye. Kendisi girdiği içerik kadar site hit alır bu hit arttıkça kazancıda artar ve kendi cebine giren parada artar. İster günde 100 içerik girsin ister ayda 1 herhangi bir koşul getirmedim.

insanlar cevap yazmak için cevap yazar ve dediğiniz şeyler büyütülecek şeyler değil çok beğenirsin bir temaya 100 dolar verirsin ama daha güzeli vardır free vardır. buda googlede araştırma sürene bağlı :) ilk mesajıma gelecek olursak 5 dolar veya blogger free yapılabilir. tabi domain parası ayrı ondan haklısın bak ama tabi onuda fazla söyledin o ayrı :)