hocam demek istediğim host benden domain benden çalıştırması senden diyorsun :) hani desenki bende yazı girerim resim video girerim anlarım sen bunu diyorsun yani açık açık. o saydıgın fiyatlarıda geçeceksin yani bilmeyen 1000 dolar yine verir :)
Bilip bilmeme durumu çok alakasız olmuş, bir şeyin bir bedeli vardır ve satın almak için bu bedel ödenir. Ben asgari tutarları yazdım zaten öyle konuşuyorsunuz ki sanki birşey 1$ ben bunu şişirip 100$ diyorum. Cevap yazmak için cevap yazıyorsunuz.
sacmaliyoruz adlı üyeden alıntı
Bu tarz insanları forumlarda bulamazsın.Çünkü süreklilik kısmını o yürütecek sen sadece başta bir yorulacaksın sonra etliye sütlüye karışmayacaksın o çalışacak. Dediğin sey buradaki insanların işine gelmez az çok site işini bilen insanlar başta bir kere parası neyse yaptırır sitesini sonra içerik üreterek kazanır.SEnin dediğin tarz ortaklık nasıl olur biliyor musun ? aynen şöyle
Mesela bir iş alınır bu iş web site işi düşün sen teknik domain host vs ayararsın o kişide hakkımda yazısı,içerik,hedef vizyon misyon neyse onları yapar. Sonra iş sonu paralar kırışılır. Sonra tekrar başka bir işe beraber girişilir. Senin dediğinde sen çalışıyorsun sonra duruyorsun ama kızda yada kimse artık onda durma diye bir şey yok pası çalışacak umarım anlata bilmişimdir.
Senin istediğin gibi olması için parasıyla yazar tutarsın içerik başı para alır öyle kabül eder
Vakit ayırıp yorumda bulunduğunuz için teşekkür ederim lakin mevzuyu yanlış anlamışsınız. Ben çalıştıracak adam aramıyorum kadın sitesine içerik giremeyeceğim için bu hususta yardımları karşılığı siteme ortak olacak birini arıyorum. Herhangi bir şart koşmadım dikkat ederseniz günde şu kadar içerik şunu yapacak bunu yapacak diye. Kendisi girdiği içerik kadar site hit alır bu hit arttıkça kazancıda artar ve kendi cebine giren parada artar. İster günde 100 içerik girsin ister ayda 1 herhangi bir koşul getirmedim.