-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kafamda iyice bir tasarlayayım yine arkadaşlarımız görüşlerini yazsın forumda ayrıntılı şekilde bu işi yazayım. Diğer arkadaşlarımızın görüşleride bizler için önemli. Sayı ne kadar fazla olursa bizim için o kadar iyi olacak.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Link değişimi yapacaksanız bunu çapraz yapmanız gerekiyor arkadaşlar, benden de size böyle bir katkı olsun, makale yazabileceğimi sanmıyorum ama, hiç olmazsa küçük bir bilgi paylaşımı, işinize yarar belki...
Auswitz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kusura bakmayın hocam kalbinizi kırmak istemiyorum. Ama gereksiz bir proje neden derseniz? Her insan kendi sitesine kendi makalelerini yansıtıyor. Her insanın bir alanı ve projesi vardır. ÖRN: Sen eğitimle uğraşıyorsun karşında ki adam Flash oyunlarla uğraşıyor. Flash oyunlarla uğraşan bir insan Eğitim makalesi nasıl yazabilir biraz düşünmek gerekiyor. Sen iyi yazarsın, o iyi yazmaz. Kalite vardır kalitesiz makale vardır. Kendim için demiyorum makale yazarlığını bıraktım amenna, bu proje devreye girmez. Girse bile, çok az insan oluşur. Buda ''Makale yazarlarının'' sonu olur. Onlarıda düşünmek gerekiyor, adamların tek işi Makale yazarlığı, onlarda Makale yazarlığından bütçe elde ediyor geçiniyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mimar - Blogger
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bence mantıklı hocam
Sosyofikir.Com Kaliteli güncel blog
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sanki biz bu işin çok acemisi insanlarız. Oyun sitesi olan adamın eğitim sitesine yazı yazamayacağını düşünemeyecek kadar geri zekalıyız. Hele şu yoruma ne demeli bilmiyorum makale yazarak para kazanan insanlar varmış. Bizler uzayda yaşıyoruz ya hiçbir şeyin farkında değiliz. Baştam söylediğim gibi bu olay wm aracını aşar. Para verip gidip sağdan soldan link alın ya da organik hit programlarından birini kurun.