Auswitz adlı üyeden alıntı

Kusura bakmayın hocam kalbinizi kırmak istemiyorum. Ama gereksiz bir proje neden derseniz? Her insan kendi sitesine kendi makalelerini yansıtıyor. Her insanın bir alanı ve projesi vardır. ÖRN: Sen eğitimle uğraşıyorsun karşında ki adam Flash oyunlarla uğraşıyor. Flash oyunlarla uğraşan bir insan Eğitim makalesi nasıl yazabilir biraz düşünmek gerekiyor. Sen iyi yazarsın, o iyi yazmaz. Kalite vardır kalitesiz makale vardır. Kendim için demiyorum makale yazarlığını bıraktım amenna, bu proje devreye girmez. Girse bile, çok az insan oluşur. Buda ''Makale yazarlarının'' sonu olur. Onlarıda düşünmek gerekiyor, adamların tek işi Makale yazarlığı, onlarda Makale yazarlığından bütçe elde ediyor geçiniyor.

O kadar sığ bir düşünce ile yazmışsın ki cevap vermek dahi istemiyorum. Sanarsın ki binlerce makaleden bahsediyoruz. Ufak tefek yardımlardan birbirimizi desteklemekten bahsetmeye çalıştık ama olaya başka yerden girdin. Korkma kimse ekmeğinden olmaz...

Ek Olarak:

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Sanki biz bu işin çok acemisi insanlarız. Oyun sitesi olan adamın eğitim sitesine yazı yazamayacağını düşünemeyecek kadar geri zekalıyız. Hele şu yoruma ne demeli bilmiyorum makale yazarak para kazanan insanlar varmış. Bizler uzayda yaşıyoruz ya hiçbir şeyin farkında değiliz. Baştam söylediğim gibi bu olay wm aracını aşar. Para verip gidip sağdan soldan link alın ya da organik hit programlarından birini kurun.

haklısın hocam bu iş burada çözülemez gibi geldi bana da.. Benim anlatmak istediğim hep aynı yöntemleri deniyoruz neden birlik olup farklı yöntemlerle beraberce bu işi götürmüyoruz ya da götüremiyoruz anlamadım boş ver gitsin...
bu konu da burada bitsin...