lostyazilim

Makale Kardeşliği Olsa...

17 Mesajlar 3.073 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Kafamda iyice bir tasarlayayım yine arkadaşlarımız görüşlerini yazsın forumda ayrıntılı şekilde bu işi yazayım. Diğer arkadaşlarımızın görüşleride bizler için önemli. Sayı ne kadar fazla olursa bizim için o kadar iyi olacak.
baates

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

baates baates WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 21.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek güvenlik
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 215 / 160
  • Ticaret 5, (%100)

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Kafamda iyice bir tasarlayayım yine arkadaşlarımız görüşlerini yazsın forumda ayrıntılı şekilde bu işi yazayım. Diğer arkadaşlarımızın görüşleride bizler için önemli. Sayı ne kadar fazla olursa bizim için o kadar iyi olacak.

Tamam ama göz ardı etme bu konuyu ben yinede konuk yazarlık işine sıcak bakıyorum...

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
Link değişimi yapacaksanız bunu çapraz yapmanız gerekiyor arkadaşlar, benden de size böyle bir katkı olsun, makale yazabileceğimi sanmıyorum ama, hiç olmazsa küçük bir bilgi paylaşımı, işinize yarar belki...

Auswitz Auswitz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Seo
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 89
  • Beğeniler 11 / 10
  • Ticaret 4, (%100)
Kusura bakmayın hocam kalbinizi kırmak istemiyorum. Ama gereksiz bir proje neden derseniz? Her insan kendi sitesine kendi makalelerini yansıtıyor. Her insanın bir alanı ve projesi vardır. ÖRN: Sen eğitimle uğraşıyorsun karşında ki adam Flash oyunlarla uğraşıyor. Flash oyunlarla uğraşan bir insan Eğitim makalesi nasıl yazabilir biraz düşünmek gerekiyor. Sen iyi yazarsın, o iyi yazmaz. Kalite vardır kalitesiz makale vardır. Kendim için demiyorum makale yazarlığını bıraktım amenna, bu proje devreye girmez. Girse bile, çok az insan oluşur. Buda ''Makale yazarlarının'' sonu olur. Onlarıda düşünmek gerekiyor, adamların tek işi Makale yazarlığı, onlarda Makale yazarlığından bütçe elde ediyor geçiniyor.

wmaraci
wmaraci

sosyofikir sosyofikir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mimar - Blogger
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 539
  • Beğeniler 92 / 58
  • Ticaret 8, (%100)
Bence mantıklı hocam
baates

kişi bu mesajı beğendi.

Sosyofikir.Com Kaliteli güncel blog

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Sanki biz bu işin çok acemisi insanlarız. Oyun sitesi olan adamın eğitim sitesine yazı yazamayacağını düşünemeyecek kadar geri zekalıyız. Hele şu yoruma ne demeli bilmiyorum makale yazarak para kazanan insanlar varmış. Bizler uzayda yaşıyoruz ya hiçbir şeyin farkında değiliz. Baştam söylediğim gibi bu olay wm aracını aşar. Para verip gidip sağdan soldan link alın ya da organik hit programlarından birini kurun.
baates

kişi bu mesajı beğendi.

baates baates WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 21.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek güvenlik
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 215 / 160
  • Ticaret 5, (%100)

Auswitz adlı üyeden alıntı

Kusura bakmayın hocam kalbinizi kırmak istemiyorum. Ama gereksiz bir proje neden derseniz? Her insan kendi sitesine kendi makalelerini yansıtıyor. Her insanın bir alanı ve projesi vardır. ÖRN: Sen eğitimle uğraşıyorsun karşında ki adam Flash oyunlarla uğraşıyor. Flash oyunlarla uğraşan bir insan Eğitim makalesi nasıl yazabilir biraz düşünmek gerekiyor. Sen iyi yazarsın, o iyi yazmaz. Kalite vardır kalitesiz makale vardır. Kendim için demiyorum makale yazarlığını bıraktım amenna, bu proje devreye girmez. Girse bile, çok az insan oluşur. Buda ''Makale yazarlarının'' sonu olur. Onlarıda düşünmek gerekiyor, adamların tek işi Makale yazarlığı, onlarda Makale yazarlığından bütçe elde ediyor geçiniyor.

O kadar sığ bir düşünce ile yazmışsın ki cevap vermek dahi istemiyorum. Sanarsın ki binlerce makaleden bahsediyoruz. Ufak tefek yardımlardan birbirimizi desteklemekten bahsetmeye çalıştık ama olaya başka yerden girdin. Korkma kimse ekmeğinden olmaz...

Ek Olarak:

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Sanki biz bu işin çok acemisi insanlarız. Oyun sitesi olan adamın eğitim sitesine yazı yazamayacağını düşünemeyecek kadar geri zekalıyız. Hele şu yoruma ne demeli bilmiyorum makale yazarak para kazanan insanlar varmış. Bizler uzayda yaşıyoruz ya hiçbir şeyin farkında değiliz. Baştam söylediğim gibi bu olay wm aracını aşar. Para verip gidip sağdan soldan link alın ya da organik hit programlarından birini kurun.

haklısın hocam bu iş burada çözülemez gibi geldi bana da.. Benim anlatmak istediğim hep aynı yöntemleri deniyoruz neden birlik olup farklı yöntemlerle beraberce bu işi götürmüyoruz ya da götüremiyoruz anlamadım boş ver gitsin...
bu konu da burada bitsin...

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al