Selam! "hazirkodlar.com" gerçekten harika bir domain seçimi olmuş. Tam bir yazılım topluluğuna hitap edecek gibi duruyor. Böyle bir doman için birkaç fikir paylaşabilirim:

1. Kod Kütüphanesi: Çeşitli programlama dillerinde hazırlanmış ücretsiz veya ücretli kod kütüphaneleri sunabilirsin. Kullanıcıların kendi kodlarını da paylaşabileceği bir platform olabilir.

2. Eğitim ve Kurslar: Yazılım geliştirme, çeşitli framework'ler veya araçlar üzerine mini kurslar ve rehberler oluşturmak çok faydalı olabilir. Udemy tarzı bir platform bile düşünebilirsin.

3. Blog ve Forum: Yazılımla ilgili güncel konular, ipuçları ve püf noktalarını paylaşan bir blog bölümü açabilirsin. Ayrıca yazılımcıların birbirine yardım ettiği bir forum da ekleyebilirsin.

4. Proje Yönetim Araçları: Yazılımcılar için hazırlanmış kaynaklar ve araçlar sunarken, aynı zamanda proje yönetimi ile ilgili araçlar veya rehberler sunabilirsin.

5. API Pazarı: Geliştiricilerin kendi API'lerini paylaşabileceği ya da çeşitli API'leri tek bir yerde bulabileceği bir pazar oluşturabilirsin.

Bu projelerden herhangi biriyle veya başka bir fikrinle ilerlemeye karar verirsen, SEO'yu da unutmamanı öneririm. İçerikleri arama motorları için optimize ederek daha geniş bir kitleye ulaşabilirsin. Domainin güçlü, bu gücü iyi değerlendirmek önemli. Başarılar dilerim!