cem310
Kişisel bir mesajdır.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
matba
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Açarlar muhtemelen. Kısaca servis harici pcne müdahale edildiyse yemezler. Ama kör noktalarına da gele bilir. Ben şahsen experde gördüm kör noktalarını. Şansını denemen de fayda var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
M.
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Daha önce servise gittiği için şansın var arka kapakta bant var bak bakayım yerinde duruyor mu ? Bant'ın altında genellikle vida deliği oluyor yada kapak birleşim yerinde oluyor inşallah bantı delmemiştir. :D Benimde garanti varken açıldı ama bilgisayarcı banta zarar vermeden açıp temizledi ve aynı şekilde taktı.
İçim dışım bir olsaydı, bana bakan seni görürdü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Markalara göre değişiklik gösterebiliyor. Bir de içinin açılıp açılmadığını vidalardan çok iç kısma yapıştırılan bantlardan anlıyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bende 3. kez servise gittiğinde ürünü yenisiyle değiştiriyorlar diye biliyorum. Tabi servis sorumlusu daha bilgilidir bu konuda. Sen servise ver bilgisayarı baksınlar sana rapor etmelerini rica et, yani garanti kapsamında ise zaten diyeceklerdir yeni ürün veya para iadesi alabilirsiniz diye. Hp müşterisine sahip çıkıyor bunu biliyorum, yakınım G7 almıştı sorunluydu geri almayı teklif etmişlerdi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
içini açtıysan garantiye verdiğinde kabul edilmez açıldığını anlarlar ama yinede bir götür belli olmaz
fubia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bazı kişiler vidalara bez parçası koyarak açıyorlar ama arkadaşın dediği gibi içinde bantlar veya vidaların etrafını koruyucu boya olabiliyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.