-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Proje sonlanmıştır, ilginize teşekkürler
gelen fazla talepler sonrası, 7. Niche projesini son kez yapmaya karar verdim.
bu son proje olacaktır. Sonraki projelerde istanbul içerisinde eğitim ofisi kurulacak, birebir niche eğitimleri verilecektir.
proje kapsamında hem balık tutmayı öğrenecek, hemde balık sahibi olmanızı hedefliyoruz.
not: müşterilerin data paylaşmak istememesi nedeniyle geçen sene ve önceki senelerden halen kazanç devam eden müşterilerin datasını ekleyemedim. Geçen sene ve bu sene devam eden müşteri projelerinden sadece izin veren müşteri dataları eklenmiştir.
2013 - 2019 yılları arasında toplam 50 kişi ile projeyi %75 başarı ile tamamladık.
7. Nıche proje için süreç planlaması;
[lıst]
nıche sektör seçimi
nıche sektör analiz ve alt kelimelerin planlaması
nıche başlıkların belirlenmesi
nıche alan adı seçimi / kayıt
nıche hosting / fransa lokasyon dedıcated a class ıp
nıche wordpress template / themeforest lisanslı
nıche eklentileri / lisans
nıche içeriklerin hazırlanması / girişi
nıche on-page seo
nıche adsense reklam yerleşimi
nıche off-page seo
nıche kazanç
[/lıst]
eğitim sürecinde tüm soru ve sorunlarınıza 72 saat içerisinde dönüş yapma garantisi veriyorum.
siteye ait tüm kurulum yönetim ve optimizasyon işlemleriniz tarafımdan yapılacak ve 12 ay süreyle takip edilecektir.
12 aylık süre içerisinde ekstra hiçbir maliyetiniz olmayacaktır. Tüm masraflar bize aittir.
siteler niche olup sadece ingilizce olarak hizmet verilmektedir. Site yönetimi ve iletişim için ingilizce bilmenize gerek yoktur. Size ingilizce bilmeden nasıl yönetim ve çalışma yapılacağının da eğitimi verilmektedir.
hizmete dahil: 1 yıl süreli alan adı, hosting, dedicated ip, ssl, wordpress tema ve eklenti ücretleri, cdn, 20 adet içeriğin hazırlanması ve verilerin girişi, 1 yıl süreli niche danışmanlık ve eğitim dahildir.
hizmet ücreti: 2.000 tl
ödeme yöntemi: havale / eft / kredi kartı ile sağlanabilir. Kredi kartı ile taksitli alım yapabilirsiniz.
projemizdeki tüm müşterilere sözleşme ve faturaları adreslerine kargo ile iletilmektedir.
not: projenin kazanç garantisi yoktur. Hem kanuni hemde etik olarak bu tür sistemlere karşıyım. 7. Yılımızda 50 projede %75 başarı oranı, %100 memnuniyet ile çalışmaktayız. Toplam 10 kişi ile çalışacağım. Sürekli aktif bir konu ve hizmet değildir.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir projeye dahil oldum, memnun kaldım ve tekrar yeni projeye katılıyorum, arkadaş işinde çok başarılı, samimi ve ilgili birisi zaten, rahatlıkla katılım sağlayabilirsiniz.Memnun kalacağınızın garantisini verebilirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
peki min. nedir? inanın ilgilendiğimden soruyorum. Yıllardır niche sektör dendi 40 takla attım hala bir dirhem kazanç yok. Yatırımı yapmamda da sıkıntı yok amacım bana pasif gelir olsun.
bundan dolayı minimumu soruyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Başlıkta yer alan 7.200 TL nedir tam olarak?
Ek olarak; bu tarz çalışmalarda hep aklıma şu soru takılıyor. Madem böyle bir şey yapılabiliyor ve bunun uzmanısınız. Paylaşılan görsellerde de yer aldığı üzere 1 yılda sizin istediğiniz 2000 TL'nin 50-60 katı kazanan olmuş. Yani 120-130 Bin kazanmak varken neden 2.000 TL kazanıp üstüne sırrı birisiyle paylaşıp kendi ekmeğinizi riske atasınız?
4 kişi bu mesajı beğendi.