Charizard
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Şuan adsense üzerinden bir türlü kazanç sağlayamayan yada kazanan ancak yeterli bulmayan hatta daha fazla kazanmak isteyen kaç kişi var bu forumda öğrenmek istiyorum.
Güzel bir projeye imza atıyorum sektörü analiz etmem gerek.
Kazanamayanlar hangi sektörlerde olduklarını , gözgün yada copy içerik ve site dilini mesaj olarak konu altında belirtirse sevinirim.
Örnek: moda sektöründeyim bütün yazılarım özgün türkçe sitem var kazanamıyorum.
diyebilirsiniz.
Amacım herkesin adsenseden legal yollar ile çok daha fazlasını kazanmasını sağlamak.
Şuan bir çok taktik teknik işlemiyor.Domain alıyorsunuz 20 lira host alıyorsunuz aylık 10 yada yıllık 50-70 lira reseller.
Birde makale yazdırıyorsunuz siz yazamıyorsanız hergün 2 makaleden 60 makale 1 tlden 60tl kısa makale işe yaramaz derseniz 200 kelimelik filan alacaksınız 120 lira yapar oda.
2-3 ay sonra hafifi bir kıpırdanma haydaaaaaa ! ne oldu tam siz yükselirken bir bakıyorsunuz sizden daha potansiyeli kaliteli hitli siteler yazılarınızı çalmış sizin özgün içeriğinizde sizden önde çıkıyor.
gittimi kafadan 100-200 tl arası bütün masraflarınız geçmiş olsun.
İşte buna son vereceğiz inşallah geri dönüşe bağlı tabi durum.Yorumlarınızı bekliyorum.
Konunun açılma amacı adsenseden büyük yatırımlar yapıp kazanmayan arkadaşlar için anahtar teslim faturalı sözleşmeli 2-3 hafta sonra kazandırmaya başlayacak siteler ile kazandırmak.Bu işin tabiki bir ücreti olacak bütün seo çalışmaları ve giderler ile birlikte sadece 150 lira olacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
Hayırlısı be gülüm. :)
Ek Olarak: Takipteyim hocam.
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://www.dopinger.com/tr
b3L4
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilişim hizmetleri
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Benimde teknoloji sitem var kendim özgün yazamadığımdan wmaracından sencron arkadaşıma editörlük verdim gerçekten çok iyi makale yazarı ama maddi sıkıntımdan dolayı işimi ilerletemedim bizide bu konuyla ilgili aydınlatırsan seviniriz..
Charizard
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Arkadaşlar kazançlarınız nedir ? hitiniz geliriniz bu geliri elde etmek için gideriniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu ay 2 tl google panda güncellemesi ile wp sitem geri sıralara düştü :( tabi adsensede bom D:F:F:F
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bayanlara yönelik bir sitem var diyet-moda-güzellik vb... Aylık 50-60 TL Anca Oluyor Ücretli bir tema kullanıyorum makaleler özgün olmaya çalışıyoruz TBM 0,15 civarında hitim 400-500 civarı bunun %40-50 Google gerisi yazarkafe gibi diğer sitelerden her hangi aylık masraf yok sadece yıllık host ve domaın başka yerden makle yada backlink ve seo alımı yapılmadı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam düşüncen tam olarak ne bilmiyorum ama benimde aklımda seninkine benzer bir sistem vardı. Legal yoldan adsense kazancı ve doğal hit çekme üzerine. Eğer benim kafamda tasarladığımı sen hayata geçirirsen gerçekten çok güzel bir proje olur. Bir çok sayfa sahibindende hayır duaları alırsın :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
bilisimci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Hocam ceyizcember.com diye bir sitem var adsense reklam verdi codu yerleştirdim iki hafta sonra ban yedi tekrar reklam alabilecekmiyim
Makaleyazar