Şuan adsense üzerinden bir türlü kazanç sağlayamayan yada kazanan ancak yeterli bulmayan hatta daha fazla kazanmak isteyen kaç kişi var bu forumda öğrenmek istiyorum.
Güzel bir projeye imza atıyorum sektörü analiz etmem gerek.
Kazanamayanlar hangi sektörlerde olduklarını , gözgün yada copy içerik ve site dilini mesaj olarak konu altında belirtirse sevinirim.
Örnek: moda sektöründeyim bütün yazılarım özgün türkçe sitem var kazanamıyorum.
diyebilirsiniz.
Amacım herkesin adsenseden legal yollar ile çok daha fazlasını kazanmasını sağlamak.
Şuan bir çok taktik teknik işlemiyor.Domain alıyorsunuz 20 lira host alıyorsunuz aylık 10 yada yıllık 50-70 lira reseller.
Birde makale yazdırıyorsunuz siz yazamıyorsanız hergün 2 makaleden 60 makale 1 tlden 60tl kısa makale işe yaramaz derseniz 200 kelimelik filan alacaksınız 120 lira yapar oda.
2-3 ay sonra hafifi bir kıpırdanma haydaaaaaa ! ne oldu tam siz yükselirken bir bakıyorsunuz sizden daha potansiyeli kaliteli hitli siteler yazılarınızı çalmış sizin özgün içeriğinizde sizden önde çıkıyor.
gittimi kafadan 100-200 tl arası bütün masraflarınız geçmiş olsun.
İşte buna son vereceğiz inşallah geri dönüşe bağlı tabi durum.Yorumlarınızı bekliyorum.
Konunun açılma amacı adsenseden büyük yatırımlar yapıp kazanmayan arkadaşlar için anahtar teslim faturalı sözleşmeli 2-3 hafta sonra kazandırmaya başlayacak siteler ile kazandırmak.Bu işin tabiki bir ücreti olacak bütün seo çalışmaları ve giderler ile birlikte sadece 150 lira olacak.