lostyazilim
tr.link

Blogger Uzmanı aranıyor

17 Mesajlar 1.922 Okunma
lstbozum
tr.link

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)
Elimdeki domainleri site kurup değerlendirmek istiyorum worldpressi denedim artık birde bloggeri denemek istiyorum blogger bana daha mantıklı geliyor bunun için makul bir ücret ile güzel bir site ortaya koyana kadar bana yardımcı olacak bloggden çok iyi anlayan bir danışmana ihtiyacım var ilgilenen arkadaşlar konuya yorum veya pm ile ulaşabilirler.

wmaraci
reklam

Wesley10 Wesley10 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 106
  • Beğeniler 1 / 15
  • Ticaret 3, (%100)
imzamdaki siteyi blogger üzerinden yaptım yardımcı olabileceğim bir konu varsa olmaya çalışırım

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)

Wesley10 adlı üyeden alıntı

imzamdaki siteyi blogger üzerinden yaptım yardımcı olabileceğim bir konu varsa olmaya çalışırım

imzanızdaki siteye girilmiyor

• Üyelik 21.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 106
  • Beğeniler 1 / 15
  • Ticaret 3, (%100)

Fatma adlı üyeden alıntı

imzanızdaki siteye girilmiyor

www ekleyerek girmenizi tavsiye ederim http://www.medyacimbom.com/

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)

Wesley10 adlı üyeden alıntı

www ekleyerek girmenizi tavsiye ederim http://www.medyacimbom.com/

siteniz güzel olmuş tebrikler, ama neden www eklemeden açılmıyor ?yoksa bütün blogger sitelerde mi böyle oluyor

• Üyelik 21.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 106
  • Beğeniler 1 / 15
  • Ticaret 3, (%100)

Fatma adlı üyeden alıntı

siteniz güzel olmuş tebrikler, ama neden www eklemeden açılmıyor ?yoksa bütün blogger sitelerde mi böyle oluyor

çözümünü bulamadım ama yapanlar var
Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

dfilmizle dfilmizle WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Güzel site tebrik ederim biraz üstüne düşülse iyi yerlere gelir

pc332 pc332 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılımcı, Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 222
  • Beğeniler 89 / 85
  • Ticaret 6, (%100)
Blogger wordpress'e nazaran çok daha kolay ve çabuk öğrenilebilen bir sistemdir ve host derdin olmaz. Günümüzde bir çok host firması sattığı -sözde- limitsiz paketleriyle göz boyuyor bir bakıyosun 2k hit geldimi hesap suspend yemiş oluyor. Bunu sadece türk firmaları yapmıyor, yabancı host firmaları da aynı naneyi yiyor. Benim gibi limitlere takılmak istemeyen insanlar da gidiyor sırtını kapı gibi google servisi, blogger'a dayıyor. Blogger'da anlık 5k online görmüşlüğüm var ve banamısın demedi. Eskiden "blogger'ın temaları çok kötü" diyen blogger karşıtları vardı artık onlarda kalmadı, şuan blogger temalarının wordpress temalarından çok bir farkı yok. O iğrenç default yorum eklentisi de gözünüzü korkutmasın sakın, disquss ve/veya facebook yorum eklentisi kurarsınız olur biter.

Çok uzun oldu kusura bakmayın :P
Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

KingBlogger KingBlogger Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Editör, Blogger Tema Yayıncısı
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 1107
  • Beğeniler 240 / 251
  • Ticaret 35, (%100)
www. sorunu blogger alakalı değil eksik dns bilgileri gibi hatalardan oluşuyor bazende alan adlarından olduğunu fark ettim örnek vermek gerekirse

bloggerhocam ve bloggertema.net sitelerim için alan adı yönlendirme işlemlerini aynı şeyleri yaptım ama bloggerhocam'da www olmadan giriş olmuyor ama diğer sitemde sorun yok :)

Size nasıl yardımcı olunacağı hakkında detaylı pm atarsanız yardımcı olmaya çalışayım detaylardan sonra size geri dönüş yapayım.
Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)

pc332 adlı üyeden alıntı

Blogger wordpress'e nazaran çok daha kolay ve çabuk öğrenilebilen bir sistemdir ve host derdin olmaz. Günümüzde bir çok host firması sattığı -sözde- limitsiz paketleriyle göz boyuyor bir bakıyosun 2k hit geldimi hesap suspend yemiş oluyor. Bunu sadece türk firmaları yapmıyor, yabancı host firmaları da aynı naneyi yiyor. Benim gibi limitlere takılmak istemeyen insanlar da gidiyor sırtını kapı gibi google servisi, blogger'a dayıyor. Blogger'da anlık 5k online görmüşlüğüm var ve banamısın demedi. Eskiden "blogger'ın temaları çok kötü" diyen blogger karşıtları vardı artık onlarda kalmadı, şuan blogger temalarının wordpress temalarından çok bir farkı yok. O iğrenç default yorum eklentisi de gözünüzü korkutmasın sakın, disquss ve/veya facebook yorum eklentisi kurarsınız olur biter.

Çok uzun oldu kusura bakmayın :P

teşekkür ederim yorumunuz için

Ek Olarak:

KingBlogger adlı üyeden alıntı

www. sorunu blogger alakalı değil eksik dns bilgileri gibi hatalardan oluşuyor bazende alan adlarından olduğunu fark ettim örnek vermek gerekirse

bloggerhocam ve bloggertema.net sitelerim için alan adı yönlendirme işlemlerini aynı şeyleri yaptım ama bloggerhocam'da www olmadan giriş olmuyor ama diğer sitemde sorun yok :)

Size nasıl yardımcı olunacağı hakkında detaylı pm atarsanız yardımcı olmaya çalışayım detaylardan sonra size geri dönüş yapayım.

pm gönderildi

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al