-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Elimdeki domainleri site kurup değerlendirmek istiyorum worldpressi denedim artık birde bloggeri denemek istiyorum blogger bana daha mantıklı geliyor bunun için makul bir ücret ile güzel bir site ortaya koyana kadar bana yardımcı olacak bloggden çok iyi anlayan bir danışmana ihtiyacım var ilgilenen arkadaşlar konuya yorum veya pm ile ulaşabilirler.
Wesley10
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
imzamdaki siteyi blogger üzerinden yaptım yardımcı olabileceğim bir konu varsa olmaya çalışırım
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel site tebrik ederim biraz üstüne düşülse iyi yerlere gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılımcı, Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Blogger wordpress'e nazaran çok daha kolay ve çabuk öğrenilebilen bir sistemdir ve host derdin olmaz. Günümüzde bir çok host firması sattığı -sözde- limitsiz paketleriyle göz boyuyor bir bakıyosun 2k hit geldimi hesap suspend yemiş oluyor. Bunu sadece türk firmaları yapmıyor, yabancı host firmaları da aynı naneyi yiyor. Benim gibi limitlere takılmak istemeyen insanlar da gidiyor sırtını kapı gibi google servisi, blogger'a dayıyor. Blogger'da anlık 5k online görmüşlüğüm var ve banamısın demedi. Eskiden "blogger'ın temaları çok kötü" diyen blogger karşıtları vardı artık onlarda kalmadı, şuan blogger temalarının wordpress temalarından çok bir farkı yok. O iğrenç default yorum eklentisi de gözünüzü korkutmasın sakın, disquss ve/veya facebook yorum eklentisi kurarsınız olur biter.
Çok uzun oldu kusura bakmayın :P
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Editör, Blogger Tema Yayıncısı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
www. sorunu blogger alakalı değil eksik dns bilgileri gibi hatalardan oluşuyor bazende alan adlarından olduğunu fark ettim örnek vermek gerekirse
bloggerhocam ve bloggertema.net sitelerim için alan adı yönlendirme işlemlerini aynı şeyleri yaptım ama bloggerhocam'da www olmadan giriş olmuyor ama diğer sitemde sorun yok :)
Size nasıl yardımcı olunacağı hakkında detaylı pm atarsanız yardımcı olmaya çalışayım detaylardan sonra size geri dönüş yapayım.
1 kişi bu mesajı beğendi.