Blogger wordpress'e nazaran çok daha kolay ve çabuk öğrenilebilen bir sistemdir ve host derdin olmaz. Günümüzde bir çok host firması sattığı -sözde- limitsiz paketleriyle göz boyuyor bir bakıyosun 2k hit geldimi hesap suspend yemiş oluyor. Bunu sadece türk firmaları yapmıyor, yabancı host firmaları da aynı naneyi yiyor. Benim gibi limitlere takılmak istemeyen insanlar da gidiyor sırtını kapı gibi google servisi, blogger'a dayıyor. Blogger'da anlık 5k online görmüşlüğüm var ve banamısın demedi. Eskiden "blogger'ın temaları çok kötü" diyen blogger karşıtları vardı artık onlarda kalmadı, şuan blogger temalarının wordpress temalarından çok bir farkı yok. O iğrenç default yorum eklentisi de gözünüzü korkutmasın sakın, disquss ve/veya facebook yorum eklentisi kurarsınız olur biter.
Çok uzun oldu kusura bakmayın :P
Çok uzun oldu kusura bakmayın :P
teşekkür ederim yorumunuz için
Ek Olarak:
KingBlogger adlı üyeden alıntı
www. sorunu blogger alakalı değil eksik dns bilgileri gibi hatalardan oluşuyor bazende alan adlarından olduğunu fark ettim örnek vermek gerekirsebloggerhocam ve bloggertema.net sitelerim için alan adı yönlendirme işlemlerini aynı şeyleri yaptım ama bloggerhocam'da www olmadan giriş olmuyor ama diğer sitemde sorun yok :)
Size nasıl yardımcı olunacağı hakkında detaylı pm atarsanız yardımcı olmaya çalışayım detaylardan sonra size geri dönüş yapayım.
pm gönderildi