Ama bir şey farkettim bu arkadaşlar heybeden sallıyorlar sonra da ortalıktan kayboluyorlar. Konu sahibi ne kadar yazarsa yazsın bunlar yokoluyorlar biranda.
Ha şunuda eklemeyi unutmadan söyliyeyim. Bu arkadaşlar işler ters gittiğini anladıkları an önce mesajlarını editliyorlar sonra o mesaj yokoluyor.
Bir kaç örnek verelim
Adam domaini için fikir almaya çalısıyor bu arkadaşlardan biri giriyor domain 500 lira eder diyor. Konu sahibi arkadaş 2. gün domaini açık artırmaya çıkarıyor 100 lira dan o 500 diyen arkadaşada domain açık artırmada diyor. O 500 veren toz görenlerin insanlık namına belediyemize teslim etmesi rica olunur.
Başka bir örnek daha
Arkadaşımızın Wordpress sitesi bir hata veriyor forumda konu açıyor. Çok bilmiş geliyor ftpden bunu bunu yap düzelir diyor. Konuyu açan arkadaş çok bilmişe güvenip hemen yapıyor aman Tanrım o da ne site tamamen göçüyor. Oysaki çok bilmiş arkadaşımız mesajını editlemiş toz olmuş bile....
Aslında verilecek örnek çokta ben yoruldum hemen toz olmadan gördüğünüz çok bilmişlerden örneklere devam edelim arkadaşlar.
Bir örnekte arkadaşımızdan geldi güzel bir yere değindi.
Dikkat edin konuyu editleyip toz olmayayım :D :D :D
Sizlerden ricam arkadaşlar amacım kimseyi kırmak yada ifşa etmek değil bu konuyu bir geyik konusu olarak görün ve rica ediyorum kişi isimleri vermeyelim. İnsan zaten insansa hatasını anlar en azından bir daha yapmaz diyelim.