Backlinkcigeldi Twitter con snow'u biliyomusun ?
Bak yemin ederim senden şüpheleniyorum artık.
Bilgisel diye bir kategori açtıralım mı yönetime.? :)
Bak yemin ederim senden şüpheleniyorum artık.
Bilgisel diye bir kategori açtıralım mı yönetime.? :)
Ahah :) yok hocam ben değilim. Ara ara yaptığı Atatürk'ün dehasını, kahramanlığını ve kurtuluş mücadelesini anlatan tweetleri harici yaptığı çoğu tarih ve siyasi analizde hatalı kısımlar var. Biraz "Bunlar hep Ameriganın oyunları yiğenim" diyen amcalar gibi, tutarsız kapsamsız, varsayımlara dayanarak komplo teorileri üretiyor. Alttan alttan bir takım propaganda amacı güden girişimlerde bulunuyor. Yani size bir kalemi 10 liraya satmadan önce 10 liraya sattıracak kadar etkili fakat içi boş cümleler kuruyor. Haliyle bir süre sonra kalemi satması için karşıya uzatması yeterli oluyor. Daha detaya girmeyeceğim siyasete giriyor. 100 teorisinden 1'i gerçekleşince de ben demiştim diyor. Geçmiş üzerinden gidiyor sürekli, dikkat edin 2000 ve sonrası için hiçbir yazısı yok. Geçmişte yapılan hatalar yok mu? Vardır fakat yakın gelecekte de neler oldu neler. Anonim olmasına rağmen bunları yazamıyor. Son zamanlarda da patreon üzerinden bağış toplaması ve maden suyu reklamı yapması beni iyice kıllandırdı. Ayrıca onu ekşisözlükten biliyorum. Ekşide "Baranba" diye bilinir. Benim de yazarlık geçmişim var, artık ekşide sık sık yazmıyorum, pek fazla zamanım olmuyor.