enerjiveguc adlı üyeden alıntı
İso Dosyası Nasıl Açılır makalesi için kullandığınız etiketler sıkıntılı...
yada etiket kullanmıyormusunuz da, makale içinde düz yazı olarak etiketleri değerlendiriyorsunuz...
İso Dosyası Nasıl Açılır, İso Dosyası Açma, İso Dosyanı Nedir, İso Dosyası Nasıl Yüklenir
Bu uygulama oldukça yanlış. Wordpress size zaten bu güzelliği yapıyor, sadece kullanmanız gerekiyor. Makale içinde geçmesi gereken etiketlere mutlaka bir açıklama yapın. Robots.txt dosyanızda Etiket engellemesi var ise kaldırın.
Diğer link için;
Minecraft konuları oldukça geniş bir kapsamda yer alıyor. Herkes yazıyor o konularda. Siz niye ingilizce yazdınız onu anlamadım. O makaleyi Türkçe yazın ki okuyucular faydalansın. Linki de mutlaka türkçe yapın.
Bunları yaptıktan sonra da indeks almaz ise, search console>site haritaları sayfasına gidin, site haritalarını silin. sitemap_index.xml ve sitemap.xml olarak yeniden ekleyin.
Etiket mantığına tam olarak hakim değilim dediğiniz gibi makale içinde virgül ile ayırarak geçirdim bu kelimeleri dediğiniz gibi yanlış bir adım sanırım bu robota.txt dosyasında sadece admin engelli başka birşey engeli yok.
Minecraft makalesinde gelicek olursak Türkçe olarakta paylaştım makaleyi.
Site haritalarını kaldırıp tekrar yükledim bakalım düzelicekmi.
Tekrardan teşekkür ederim.