enerjiveguc adlı üyeden alıntı

yanıtlamaları alıntı yaparak yaparsanız cevap yazdığınızdan haberimiz olur.
1. link için;
dae – HaberNedio - Habernedio.com

şeklinde görünen bir snippet yapısına sahipsiniz. Belli ki bu yapı doğru değil. Seo için sakıncalı bir durum. Ama indeks almış. Arama sonuçlarında görünüyor. Arama sonuçlar "her kelime için" yapılır. Eğer tırnak içine almazsanız yaptığınız aramanın her kelimesi ile ilgili en popüler sonuçlar görünür. Kendi linkinizi arıyorsanız tırnak içinde arama yapıp sonuçlara bakmalısınız. Eğer görüyorsanız indeks almış demektir.

Fakat bu örnek size doğru sonucu vermez.
Örnek: site:habernedio.com/iso-dosyasi-nasil-acilir/
Bu aramanın Title başlığında ISO dosyası nasıl açılır yerine "dae" şeklinde bir başlık görünmekte.
Çözüm için; yazınızı düzenleyin, seo ayarlarına dikkat edin, konu başlığı olan ISO dosyası nasıl açılır odak anahtar kelime olarak belirleyin. Aynı şekilde bu başlığın tamamının geçtiği bir paragrafı snippet içeriğine aktarın. Ancak karakter sayısında aşırıya kaçmayın. Uzun metin yerine yeterli metin kullanmaya özen gösterin. Kelime yarım kalsa dahi, yeterli karakter olması önemli... Eğer yoast kullanıyorsanız sizi turuncudan yeşile döndürdüğü karakterde bırakmalısınız. Rankmath kullanıyorsanız işiniz biraz zor. Kritik karakter ayarlarına dikkat etmelisiniz. İstenen snippet karakter sayısı 142-160 arasında olabiliyor.


Rank math kullanıyorum makaleyi düzenleme girdiğimde başlık dae olarak gözükmüyor Google console de dizine eklendi olarakta gözkmüyor ama neden dae olarak index almış anlamadım. Başlığın tamamının geçti bir snippet oluşturdum site haritasını silip tekrar yolladım bakalım düzelicekmi