Etiket mantığına tam olarak hakim değilim dediğiniz gibi makale içinde virgül ile ayırarak geçirdim bu kelimeleri dediğiniz gibi yanlış bir adım sanırım bu robota.txt dosyasında sadece admin engelli başka birşey engeli yok.
Minecraft makalesinde gelicek olursak Türkçe olarakta paylaştım makaleyi.
Site haritalarını kaldırıp tekrar yükledim bakalım düzelicekmi.
Tekrardan teşekkür ederim.
Minecraft makalesinde gelicek olursak Türkçe olarakta paylaştım makaleyi.
Site haritalarını kaldırıp tekrar yükledim bakalım düzelicekmi.
Tekrardan teşekkür ederim.
Makale içi Etiket Uygulamaları makalesini inceleyebilirsin. Yoast için anlatmıştım fakat işlev diğer seo araçları içinde geçerli.
Etiketlerde benim izlediğim mantık direkt makale ismi ile de alakalı olabiliyor ya da bir iki kelimeden de ibaret olabiliyor. Önemli olan o etiketin bir açıklama karşılığı ve diğer bir konuda da geçiyor olması. Etiketlerin görevi site içinde zincir oluşturmaktır. Bir konuda kullandığınız 4-5 etiketi herhangi diğer makalelerde de ortak olacak şekilde karşılıklı bulundurmak yada aynı konu hakkında başka bir konuda bahsettiğinizde bunu belirtmenizdir.
5 konu 5 etiket gibi düşünün...
Bu konuların her ikisi yada üçü birbiri ile alakalı olabilecek konular olduğunu düşünün. Doğal olarak her makale için 3 etiket elde etmiş olursunuz. Her iki ortak etiketi konularda kullandığınızda elinizde bir etiket zinciri olmuş olur.