lostyazilim

Google'ı Bitirmeye Çalışıyorlar

21 Mesajlar 4.428 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Postax Postax Profesyonel Hosting Kullanıcı
  • Üyelik 20.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Hosting
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 2, (%100)

GoogleDoktoru adlı üyeden alıntı

Google kepenkleri kapatırsa "0" adet host satışı gerçekleştireceksin bu daha komik ;)

Google ile dogmadı hosting firmaları Google ile de ölmezler, Emin olun Google kepenkleri indirdiği an Bing'e gider herkes, Google'ın Çin'den çıkamamadığını hepimiz görmedik mi?

Dip not: Bu arada hosting satışlarında google'a bel bağlasaydım Teknokent te olmazdım..

wmaraci
reklam

GoogleDoktoru GoogleDoktoru Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 222
  • Beğeniler 3 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
:) Bu kadar emin olma sırf site işlerine adsense'dan para kazanmak için girenler var.Hemde çok ciddi rakamlar var.Emin ol host işi google'la ölür.Bing google'ın yerini tutabilirmi? peh :/

• Üyelik 20.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Hosting
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 2, (%100)

:) Bu kadar emin olma sırf site işlerine adsense'dan para kazanmak için girenler var.Hemde çok ciddi rakamlar var.Emin ol host işi google'la ölür.Bing google'ın yerini tutabilirmi? peh :/

Host işi google giderse canlanır asıl, haksız rekabet ortadan kalkar bence. Burdaki fikirler tamamen şahsi tabi, size göre Google çok önemli olabilirken bana göre olmamaı daha hayırlı..

Ek Olarak: Konu başlığına geri dönerek "Google'ı bitirmeye Çalışıyorlar" başlığına ;

Allah yollarını açık etsin derim :D

• Üyelik 14.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 222
  • Beğeniler 3 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
:) mesajımı güzelce okumanı tavsiye ederim.Google giderse rekabet biter.Gelirler biter.Türkiyenin %69'u sırf google'dan gelir elde etmek için bu işlere girişiyor.Google kapanırsa o sitelerinde işlevi kalmayacak.En çok hit arama motorlarında gelir.Adam wm forumlarda takılmıyorsa ne yapacak? yani sen bunları göze alarak host kullanımı artacak mı diyorsun?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Hosting
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 2, (%100)

:) mesajımı güzelce okumanı tavsiye ederim.Google giderse rekabet biter.Gelirler biter.Türkiyenin %69'u sırf google'dan gelir elde etmek için bu işlere girişiyor.Google kapanırsa o sitelerinde işlevi kalmayacak.En çok hit arama motorlarında gelir.Adam wm forumlarda takılmıyorsa ne yapacak? yani sen bunları göze alarak host kullanımı artacak mı diyorsun?

Türkiye de internet kullanıcısı %69 ları göremediki Türkiye'nin %69 u gelirini internetten sağlasın. Google şu zamana kadar en büyük vergi usulsüzlüğü yapan bir lakabada sahip ayrıca.

Gelir elde etme kısmına tekrar dönersek Ben Adwords vererek haksız rekabet yapmış sayıyorum kendimi nedeni, Ayrıca hiç bilmediğim sitelere 50 lira 100 lira vererek backlink alıp ön sıraya çıkmamda rekabeti yaratacaksa bundanda gelir sağlayan birileri varsa bunun etik olduğunu söleyebilir miyiz?

Google ile para kazanmaya çalışıp üretici olmaktan vazgeçmek bir pazarlama stratejisi olamaz, , Google sadece ürünleriniz için bir pazarlama sahalarından biridir. Bir pazara kaybetmet zaten diğer bir pazarı öne çıkaracaktır.

ICQ bilir misiniz. Kim derdi MSN gelecek ICQ gidecek?
Hayaldi gerçek oldu, Google'a bel bağlamak zamanı değerlendirmek olabilirken uzun vadeli bir yatırım asla değildir. (Bence)

Soruya tam cevap verememişim yukardakileri yazarken, Host kullanımı Google'a bağlı bir değişken değil, artışı yada azalışı Google belirlemez.

• Üyelik 14.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 222
  • Beğeniler 3 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
Ben web site sahibi olanların %69'undan bahsediyorum.Yoksa banane köydeki çobandan.Hey Allahım konu host meselesıydi içinden çıkamayınca vergi kaçakçılığına döndü.Google adsense veya google adwords kullanarak 10 kişilik aile geçindirebilirsin.Azıcık google üzerinden satış ve pazarlamayı araştırırsan ne demek istediğimi anlayacaksın.

ICQ ve MSN Kıyaslama tamamen fiyasko :/ ICQ geçilebilir bir program ahım şahım birşeyi yok.ICQ'nun yaptığı birçok özelliği Messenger yapabilir yapmadımı? Peki esas konumuz olan Google'a dönelim. Google mühendislerinin yazdığı botu Bing yazabilecek mi? kaç yıldır yayındalar,Google'ı geçmeye çalışıyorlar bunu nasıl yapacaklar cılız botlarla mı?

Google devrilme laflarını biz çok duyduk.Yahoo arama motoru açılınca aynısı söylendi.Şimdi Yahoo'ya ne oldu? kuruluş,parlayış,yıkılış.Yani bing google'ı geçecekmi?

Ayrıca senin bahsettiğin olay bilgisayar programcılığı,benim bahsettiğimde Web programcılığı.Elma ile armudu kıyaslıyorsun bana.

Günümüzde bilgisayar kullanıyorum diyen insanların çoğu sadece MSN'ye Facebook'a girip çıkmasını biliyor.Tabikide MSN Gelişecek.

Günümüzde kaç kişi bing'den arama yapıyor? veya aradığı sonuca varabiliyor.

Dediğim gibi google yıkılır host piyasası ölür.

• Üyelik 20.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Hosting
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 2, (%100)
Ben yorumlarımın sonuna "Bence" yazmaya çalıştım gerekliği yerlerde. Ayrıca yukarda elma armut kıyaslama falan ne için yazdınız anlamadım ...

Bunun dışında içinden çıkamadığım için değil, yazı öle gelişti klavyemde öle devam ettim, fark ederseniz de en sonda belirttim soruyu cevaplayamamısım diyerek konuyada kısa bir cumle ile cevap verdim...

Kusura bakmayın ama fikirlere biraz saygı, herkes sizinle aynı fikirde olma mecburiyetinde değil...

Saygılar...

bd bd WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek 2
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 4926
  • Beğeniler 784 / 3953
  • Ticaret 18, (%100)
Üslubumuza lütfen dikkat edelim. Birbirimizi kırmaya hiç gerek yok. Burası bir forum. Elbet tartışma olacak ancak bunu bir saygı çerçevesi içinde birbirimizi kırmadan yapalım.

Not: İlgili yerleri düzenledim.

• Üyelik 14.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 222
  • Beğeniler 3 / 18
  • Ticaret 0, (%0)

Postax adlı üyeden alıntı

Hocam üsluba biraz dikkat edelim, Ben yorumlarımın sonuna "Bence" yazmaya çalıştım gerekliği yerlerde. Ayrıca yukarda elma armut kıyaslama falan ne için yazdınız anlamadım ...

Bunun dışında içinden çıkamadığım için değil, yazı öle gelişti klavyemde öle devam ettim, fark ederseniz de en sonda belirttim soruyu cevaplayamamısım diyerek konuyada kısa bir cumle ile cevap verdim...

Kusura bakmayın ama fikirlere biraz saygı, herkes sizinle aynı fikirde olma mecburiyetinde değil...

Saygılar...

Fikirlere saygım var ben sen neden böyle düşünüyorsun dedim mi? Ama suçu sadece karşı tarafta aramayacaksın,insan birazda kendinde arayacak.Ne demişler; "iki düşün bir yaz" yorumlarından konudan konuya atlıyorsun bu yazdıklarını okumadığın anlamına gelir.Elma ile aramudun kıyaslanması dedim bunu Türkçe karşılığı;mantıksız bir karşılaştırma demektir.Yani alınacak birşey yok.

Bence diyebilirsin,ama bir görüş savunup,bir tartışma içindeysen "bence"ler hep birine göndermedir.

Neyse dediğim gibi. "Google bu piyasayı istediğinde bırakır" ve de şu "Google biter host işi ölür" bir gerçektir. Kimse bana bunu inkar etmesin.Türkiye istatistiklerinin teker teker inceleyin.

Daha fazla yazı yazmayacağım tatil öncesi tatsızlık çıkmasın.

İyi geceler.

• Üyelik 20.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Hosting
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 2, (%100)

Fikirlere saygım var ben sen neden böyle düşünüyorsun dedim mi? Ama suçu sadece karşı tarafta aramayacaksın,insan birazda kendinde arayacak.Ne demişler; "iki düşün bir yaz" yorumlarından konudan konuya atlıyorsun bu yazdıklarını okumadığın anlamına gelir.Elma ile aramudun kıyaslanması dedim bunu Türkçe karşılığı;mantıksız bir karşılaştırma demektir.Yani alınacak birşey yok.

Bence diyebilirsin,ama bir görüş savunup,bir tartışma içindeysen "bence"ler hep birine göndermedir.

Neyse dediğim gibi. "Google bu piyasayı istediğinde bırakır" ve de şu "Google biter host işi ölür" bir gerçektir. Kimse bana bunu inkar etmesin.Türkiye istatistiklerinin teker teker inceleyin.

Daha fazla yazı yazmayacağım tatil öncesi tatsızlık çıkmasın.

İyi geceler.

Google bu piyasayı bırakamaz, bıraktırılar, bıraktırırlarsa da hosting ölmez...

Saygılar...

Ek Olarak:

BurakD adlı üyeden alıntı

Üslubumuza lütfen dikkat edelim. Birbirimizi kırmaya hiç gerek yok. Burası bir forum. Elbet tartışma olacak ancak bunu bir saygı çerçevesi içinde birbirimizi kırmadan yapalım.

Not: İlgili yerleri düzenledim.

Teşekkür ederim.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al