wmaraci reklam
tr.link

Google İndex Hakkında ?

15 Mesajlar 2.271 Okunma
acebozum
tr.link

enerjiveguc enerjiveguc Wordpress Destek Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)

bilalylmz adlı üyeden alıntı

enerjiveguc hocam sizi anladım ama Google spam reklam sayfalarını bile aramada çıkarıyorsa bana bunlardan bahsetmeyin Google'a gülüyorum çünkü. Bunların sebebi hep tekel olması. Alternatifi yok biliyor tabi. Sonra yok yapay zekaymış bilmem neymiş. Sağlam bir rakibi olsa böyle mi olurdu. Ben biliyorum zamanla çıkacak ama o da olsun yani. Spam siteleri silsin önce. Sonra hak vereyim.

Haklısın bu dediklerinde ama bireysel olarak yapacak bir şey yok ne yazık ki. Sitemiz google aramalarında bir şekilde çıkmasını istiyorsak, onların yönerge ve direktiflerine göre davranmak zorundayız. Bu da onların tekelleşmesi ve bu alanda büyüklüklerinden kaynaklı.

Eşit seviyede rakibi olsa dediğin gibi bunları yapamazlar...
turkeytrick bilalylmz

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
reklam

turkeytrick turkeytrick Tanıtım Yazısı / Reklam Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 642
  • Beğeniler 166 / 165
  • Ticaret 5, (%100)

bilalylmz adlı üyeden alıntı

enerjiveguc hocam sizi anladım ama Google spam reklam sayfalarını bile aramada çıkarıyorsa bana bunlardan bahsetmeyin Google'a gülüyorum çünkü. Bunların sebebi hep tekel olması. Alternatifi yok biliyor tabi. Sonra yok yapay zekaymış bilmem neymiş. Sağlam bir rakibi olsa böyle mi olurdu. Ben biliyorum zamanla çıkacak ama o da olsun yani. Spam siteleri silsin önce. Sonra hak vereyim.

Spam siteler silinmez onceden neyse simdide oyle
bilalylmz

kişi bu mesajı beğendi.

Teknoloji Haberleri Sitesinden 🔥 Tanıtım Yazısı 🚀 Satın Al! > https://bit.ly/3xzclQd

Megali Megali Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2019
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Kamu
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 24 / 80
  • Ticaret 0, (%0)
Daha önce bilgim var. Bahsettigin şey hiç akla yatkın değil. Ben blogger sitemde örnek veriyorum blogger kaç kişi okudu eklentisi konusu yazdım . Diğer gün ilk sıradaydı. Çünkü o başlıkta konu yok denecek kadar azdı. Bu da aynı şey o başlıktan hiç bı sitede yok. Ne demek zamanla yok o kelimeden başka Google da . İlk sıraya cuk diye oturmam lazım
bilalylmz

kişi bu mesajı beğendi.

enerjiveguc enerjiveguc Wordpress Destek Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)

Megali adlı üyeden alıntı

Daha önce bilgim var. Bahsettigin şey hiç akla yatkın değil. Ben blogger sitemde örnek veriyorum blogger kaç kişi okudu eklentisi konusu yazdım . Diğer gün ilk sıradaydı. Çünkü o başlıkta konu yok denecek kadar azdı. Bu da aynı şey o başlıktan hiç bı sitede yok. Ne demek zamanla yok o kelimeden başka Google da . İlk sıraya cuk diye oturmam lazım

"Ne demek zamanla, yok o kelimeden başka..." dediğiniz zaman yepyeni bir "kelime" türetmiş olmanız lazım. Ancak birkaç kelimeden oluşan bir makaleniz varsa eğer normal aramalarda google ın bir hiyerarşisi vardır ona göre sonuçlar gösterir. Bu 3 kelimeli bir aramada popüler olan kelimele ve popüler olan sitelere göre sıralama yapar. Sitenizde bir kkişi biyografisi yazdığınızı düşünün, aramalarda karşınıza hangi siteler çıkacaktır? Facebook, LinkedIn benzeri kişisel profil ve biyografileri bulunan siteleri. Ama siz bu kişiyi ayrıştırılabilir bir özelliği, ünvanı, çalışması, şarkısı vb bir yönü ile desteklerseniz bu sefer arama hacmi yön değiştirir ve sizin makalenize uygun sonuçlar çıkar. Bu da sizin sayfanızın bulunabilirliğini arttırır.
turkeytrick

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Megali Megali Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2019
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Kamu
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 24 / 80
  • Ticaret 0, (%0)
Enerjiveguc hakliymissin kardesim

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al