Megali adlı üyeden alıntı

Daha önce bilgim var. Bahsettigin şey hiç akla yatkın değil. Ben blogger sitemde örnek veriyorum blogger kaç kişi okudu eklentisi konusu yazdım . Diğer gün ilk sıradaydı. Çünkü o başlıkta konu yok denecek kadar azdı. Bu da aynı şey o başlıktan hiç bı sitede yok. Ne demek zamanla yok o kelimeden başka Google da . İlk sıraya cuk diye oturmam lazım

"Ne demek zamanla, yok o kelimeden başka..." dediğiniz zaman yepyeni bir "kelime" türetmiş olmanız lazım. Ancak birkaç kelimeden oluşan bir makaleniz varsa eğer normal aramalarda google ın bir hiyerarşisi vardır ona göre sonuçlar gösterir. Bu 3 kelimeli bir aramada popüler olan kelimele ve popüler olan sitelere göre sıralama yapar. Sitenizde bir kkişi biyografisi yazdığınızı düşünün, aramalarda karşınıza hangi siteler çıkacaktır? Facebook, LinkedIn benzeri kişisel profil ve biyografileri bulunan siteleri. Ama siz bu kişiyi ayrıştırılabilir bir özelliği, ünvanı, çalışması, şarkısı vb bir yönü ile desteklerseniz bu sefer arama hacmi yön değiştirir ve sizin makalenize uygun sonuçlar çıkar. Bu da sizin sayfanızın bulunabilirliğini arttırır.