lostyazilim
tr.link

Google Pagerank Olayı Bittimi?

14 Mesajlar 3.517 Okunma
lstbozum
tr.link

Hucukii Hucukii </ismailcaakir> Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad İ** Ç**
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 57 / 78
  • Ticaret 8, (%100)
Merhaba arkadaşlar,

Biliyorsunzu son güncelleme üzerinden 5-6 ay geçti.Bu yeni güncelleme nerede kaldı?

Bu soru hakkında bir makale , yazı okuyan varsa bizlerle paylaşabilirmi?

Develops everything always..
wmaraci
reklam

AtomCmyLMz AtomCmyLMz OnaylıYoutube HesapSatışı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 16 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
Eski güvenilirliğini kaybettiğini düşünüyorum. Saçma sapan 2-3 aylık sitelerde pr 7-8 gördüğüm oldu. O günden sorna pagerank'a inanmamaya başladım :)

ceminkalemi.com | Ben yazarım da, siz okur musunuz bilemem.

AndroidMarket AndroidMarket WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 58 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 275
  • Beğeniler 138 / 50
  • Ticaret 80, (%100)
Bence bitmesi daha iyi.

Saçmasapan bir şey.
worbhalak

kişi bu mesajı beğendi.

0Derece 0Derece WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** U**
  • Mesajlar 355
  • Beğeniler 27 / 104
  • Ticaret 0, (%0)

AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı

Eski güvenilirliğini kaybettiğini düşünüyorum. Saçma sapan 2-3 aylık sitelerde pr 7-8 gördüğüm oldu. O günden sorna pagerank'a inanmamaya başladım :)

%99'unun fake pagerank olduğuna eminim. Konuyla ilgili Matt Cutts twitter hesabından 2013 bitene kadar bir güncelleme gelirse onun için de süpriz olacağını söyledi. Yani anlayacağınız bu sene güncelleme gelmese de gelecekte güncellemeler devam edecek.
Hucukii

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

spinabifida spinabifida Sms Onayı Gerekli Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 440
  • Beğeniler 46 / 89
  • Ticaret 0, (%0)

AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı

ispatını sunarsanız memnun olurum. Böyle bir durumun söz konusu olacğına ihtimal vermiyorum. Eğer öyle ise daha işim olmaz pagerankla.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

inceleCo inceleCo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 22 / 46
  • Ticaret 0, (%0)
2014 ortaları diyordu matt amca

İnce eleyip sık dokuyanların sitesi http://www.incele.co

BigSEO BigSEO Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Engineering
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 52 / 621
  • Ticaret 54, (%94)
Google Pagerank için kötü konuşanlar şuan o değer için bir çok çalışma yaptıklarını tahmin ediyorum. Bence webmasterlar bu değerleri bırakıp güzel bir siteyle güzel para kazanmaya kafa yormaları daha sağlıklı olacaktır.
spinabifida Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

metehan777 metehan777 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı, Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 37 / 25
  • Ticaret 2, (%50)
Pagerank'inizi artık kontrol etmeye gerek duymamalısınız. Kullanıcılar için siteler geliştirmek yeterli.
AndroidMarket

kişi bu mesajı beğendi.

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Biwebmaster adlı üyeden alıntı

Google Pagerank için kötü konuşanlar şuan o değer için bir çok çalışma yaptıklarını tahmin ediyorum. Bence webmasterlar bu değerleri bırakıp güzel bir siteyle güzel para kazanmaya kafa yormaları daha sağlıklı olacaktır.

Katılıyorum . Zaten dış seo çalışmalarının gereği istesek de istemesek de o pr ı almak durumunda kalıyoruz. Tanıtım yazıları , alınan backlinkler onlarca dış çalışma sosyal medya çalışmaları derken gelen bağlantılardan dolayı pr oluşuyor. İçerik üreten hite dayalı çalışan sitelerin pr li olmasının sebebi de zaten bu yoksa link satacaklarından yada aman pr olsun diye kimse pr kasmıyor . Keşke sitem pr0 olsa da hitim 2 katı fazla olsa :)

Ek Olarak:

spina bifida adlı üyeden alıntı

ispatını sunarsanız memnun olurum. Böyle bir durumun söz konusu olacğına ihtimal vermiyorum. Eğer öyle ise daha işim olmaz pagerankla.

Ne yazık ki arkadaşın söyledikleri gerçek hocam. Örnek siteler de sunabilirim fakat kötü niyetli davranışlar oluyor şikayet falan gibi , o yüzden doğru olmaz . Bu tarz sitelerin sayısı da 3-5 tane falan değil onlarca hatta yüzlerce . Pagerank çok kolay manipüle edilebiliyor(-du) yeni güncellemeden sonrası için yorum yapamam ama yine de yemeye devam edecektir diye düşünüyorum.

Ek Olarak:

spina bifida adlı üyeden alıntı

Ne yazık ki arkadaşın söyledikleri gerçek hocam. Örnek siteler de sunabilirim fakat kötü niyetli davranışlar oluyor şikayet falan gibi , o yüzden doğru olmaz . Bu tarz sitelerin sayısı da 3-5 tane falan değil onlarca hatta yüzlerce . Pagerank çok kolay manipüle edilebiliyor(-du) yeni güncellemeden sonrası için yorum yapamam ama yine de yemeye devam edecektir diye düşünüyorum.

AndroidMarket AndroidMarket WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 58 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 275
  • Beğeniler 138 / 50
  • Ticaret 80, (%100)

Biwebmaster adlı üyeden alıntı

Ben 3-4 ay öncesine kadar bu kafadaydım,backlink al.Link değişimi yap falan ama gördüm ki o kadar şeref yoksunu insan var ki 9k olan backlinkim 6.5kya düştü haliyle ağustostan beri çakıldım,yeni yeni toparlanıyorum.

Pagerank bekleyenler de pagerank'ı sadece para için bekliyor.Daha pahalı link-reklam satarım kafası.

Ben şahsen artık p***,pr0 pek sallamıyorum. Kelimemde üst sıralardayım hitim de gayet iyi.Ne yapayım ben daha saçma bir değeri?

Ne zaman sitem düştüyse bu aptal değer için yaptığım çalışmalar yüzündendir.

Eskiden pr0 site ilk sayfada bile çıkamazdı ancak ben pr0 ile 6.5k backlink yaptıysam(maksimum yarısı satın alma ve değişimdir,değişim yaptığım ve kaldırmayan sadece 4-5 kişi var şu anda) pr3-4 çoğu siteden çok daha iyiyim demektir.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al