Biwebmaster adlı üyeden alıntı

Google Pagerank için kötü konuşanlar şuan o değer için bir çok çalışma yaptıklarını tahmin ediyorum. Bence webmasterlar bu değerleri bırakıp güzel bir siteyle güzel para kazanmaya kafa yormaları daha sağlıklı olacaktır.

Katılıyorum . Zaten dış seo çalışmalarının gereği istesek de istemesek de o pr ı almak durumunda kalıyoruz. Tanıtım yazıları , alınan backlinkler onlarca dış çalışma sosyal medya çalışmaları derken gelen bağlantılardan dolayı pr oluşuyor. İçerik üreten hite dayalı çalışan sitelerin pr li olmasının sebebi de zaten bu yoksa link satacaklarından yada aman pr olsun diye kimse pr kasmıyor . Keşke sitem pr0 olsa da hitim 2 katı fazla olsa :)

Ek Olarak:

spina bifida adlı üyeden alıntı

ispatını sunarsanız memnun olurum. Böyle bir durumun söz konusu olacğına ihtimal vermiyorum. Eğer öyle ise daha işim olmaz pagerankla.

Ne yazık ki arkadaşın söyledikleri gerçek hocam. Örnek siteler de sunabilirim fakat kötü niyetli davranışlar oluyor şikayet falan gibi , o yüzden doğru olmaz . Bu tarz sitelerin sayısı da 3-5 tane falan değil onlarca hatta yüzlerce . Pagerank çok kolay manipüle edilebiliyor(-du) yeni güncellemeden sonrası için yorum yapamam ama yine de yemeye devam edecektir diye düşünüyorum.

Ek Olarak:

spina bifida adlı üyeden alıntı

ispatını sunarsanız memnun olurum. Böyle bir durumun söz konusu olacğına ihtimal vermiyorum. Eğer öyle ise daha işim olmaz pagerankla.

Ne yazık ki arkadaşın söyledikleri gerçek hocam. Örnek siteler de sunabilirim fakat kötü niyetli davranışlar oluyor şikayet falan gibi , o yüzden doğru olmaz . Bu tarz sitelerin sayısı da 3-5 tane falan değil onlarca hatta yüzlerce . Pagerank çok kolay manipüle edilebiliyor(-du) yeni güncellemeden sonrası için yorum yapamam ama yine de yemeye devam edecektir diye düşünüyorum.