-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam arkadaşlar googlenin yapacagı mobil güncelleme sorunu hakkında bilgi verebilir misiniz şuan sitemdeki tema mobil uyumlu degil ama mobil hitim normal hitlerden daha fazla ben bir kaç wp eklentisi kurdum mobil için ama hitimde çok fazla düşme oldu ben temayı mobile uyarlamasam bu şekilde devam etsem ne gibi sorunlar çıkar yardımcı olabilir misiniz
Kahpe içerden oldumu kapı kilit tutmazmış
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Selamlar, sitenizi analytics den takip ediyorsanız ve mobil görünümünüze analytics i entegre etmediyseniz bundan kaynaklı bir şekilde baktığınız zaman analytics de hit kaybı gibi gözüken fakat analyticsin saymadığı hitler olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Berk KAVAK adlı üyeden alıntı
Selamlar, sitenizi analytics den takip ediyorsanız ve mobil görünümünüze analytics i entegre etmediyseniz bundan kaynaklı bir şekilde baktığınız zaman analytics de hit kaybı gibi gözüken fakat analyticsin saymadığı hitler olabilir.
online kişilerden bakarak hitimin düştügünü tespit ediyorum mobil uyumlu olmasa seo olarak sıralama olarak çok mu geriye atara şuan %49 gibi bir mobil kullanıcıya sahibim
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zaten google'ın güncellemedeki amacı bu, mobil uyumlu olmayan siteleri geri atmak. Şimdilik sadece mobil aramalarda geri atıyor, ileride tamamen atacağı ise kesin.
dediginiz çok iyi hocam ama şu var ki izleyen sayısı çok iyi ve sitede durmada gayet google bunları görmezden mi gelecek diyorsunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Görür görmesine ama şöyle bir şey var, sıralamada üste çıkacak olan sitenin de izlenmesi iyi ve sitede kalma süresi yüksek olup birde google'ın isteklerini karşılıyor ise şansınız hiç kalmayabilir.
Bir an evel mobil uyumlu bir tema - sistem seçmenizi öneririm. Nisan 21 son gün.
Teşşekürler ilginiz için
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Hocam hit düşüşü sıralamalardaki konumunuz. 2 gündür bu dalgalanmalar söz konusu, Sitenizi mobile uyarlamanız hit düşüşü göstermez Aksine yükseltir. Temanız responsive değilse 3 alternatifiniz var;
1. Temayı responsive haline getirmek.
2. WPTouch eklentisini kullanmak
3. Temanizdan vazgeçip, yeni bir responsive uyumlu tema almak.
Bu şartlardan birini yapmanız gerekiyor. Hit düşüşünu farklı algilamayin :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Merhaba arkadaşlar... Jetpack eklentisi yoluyla siteyi mobil uyumlu hale getirdim. Mobilden girip kendim de denedim. Sİtem gayet düzgün görünüyor bir ziyaretçi gözüyle. Ama google mobil uyumluluk testi sonucunda gene uyumlu değil sonucu alıyorum. Sorun nedir ki