lostyazilim
tr.link

PR degeri

11 Mesajlar 1.732 Okunma
lstbozum
tr.link

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)
Arkadaşlar sitemi yeni açtım haliyle PR değeri 0 şuan. PR değerini yükseltmek için ne yapmam lazım? Kriterler nelerdir?

-Sitem tamamen mobil uyumlu.
-İçerikler özgün.
-Etiket, anahtar kelime ve resimlere alt etiketi ekleniyor.
-Site açılış hızı iyi ve PageSpeed Insights'ta yüksek puanlar alıyor.

Sizce neler yapmam lazım? Teşekkürler.

wmaraci
reklam

TayfunGuler TayfunGuler Kod Şiirdir Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek -
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 2229
  • Beğeniler 165 / 454
  • Ticaret 75, (%100)
Pr güncellemesi gelmeyecek.Artik onemsiz

Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org

• Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)
Hâlâ birçok yerde PR değerine göre tartılıyor siteler. Ayrıca link ve reklam satışları da buna bakılarak yapılıyor. Neden önemsiz?

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Arkadaşımızın anlatmak istediği konu şudur; Yetkili kişilerin artık Pagerank güncellemesinin gelmeyebilecegini soylemesinin ardından, o konuya deyinmek istedi.

Yetkili kişiler tarafından Pagerank sisteminin ticari amaçlı kullanılmasının ardından kaldırmayı planladilar. Kesin bir karar değildi ama ön görülen o yönde o yüzden o çalışmaları yapsanız da güncelleme gelmeyince pek bir anlamı kalmıyor.

Eskiden PR yükseltmek için aynı kelimeyi hitap eden yüksek PR li sitelerden footer link alınırdi.

Aslında ben bir şeyin farkına vardım güncelleme sadece Türkiye için kısıtlanmiş yurt dışı siteleri güncellemelerden yararlanıyor.

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
wmaraci
wmaraci

Crewx Crewx Mr.Whale Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Software Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1310
  • Ticaret 152, (%100)
PR'den Türkiye Kısıtlanıyor, Adsenseden para kazanamayan yine Türkiye bütün bu olanların suçlusu biziz şimdi topluca cezasını çekelim...

• Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)

Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı

Arkadaşımızın anlatmak istediği konu şudur; Yetkili kişilerin artık Pagerank güncellemesinin gelmeyebilecegini soylemesinin ardından, o konuya deyinmek istedi.

Yetkili kişiler tarafından Pagerank sisteminin ticari amaçlı kullanılmasının ardından kaldırmayı planladilar. Kesin bir karar değildi ama ön görülen o yönde o yüzden o çalışmaları yapsanız da güncelleme gelmeyince pek bir anlamı kalmıyor.

Eskiden PR yükseltmek için aynı kelimeyi hitap eden yüksek PR li sitelerden footer link alınırdi.

Aslında ben bir şeyin farkına vardım güncelleme sadece Türkiye için kısıtlanmiş yurt dışı siteleri güncellemelerden yararlanıyor.

Anladım hocam sağoun. Sadece Türkiye'de böyle bir durum varsa vay halimize.[emoji1]

xalx xalx webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 2, (%100)
Benim bildigim tum dunyada yaklasik 1 yildir guncelleme gelmedi. Ve yuzde 95 bir daha da gelmeyecek. Artik pagerank in onemi kalmadi bence. Suan icin Alexa ya guvenmekten baska caremiz yok.

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
artık google pr güncellemesi olmayacak dedi. u yüzden yeni açılan tüm sitelerin pr si 0 olarak kalacak. diğer sitelerin de değerleri haliyle düşeyecek ama anlayacağın artık prnin bir değeri yok. istersen prsi 5 ya da 6 edebilecek bir siten olsun pr değerin yine 0 olacak güncelleme olmadığından.

yani artık satışlar için de prnin çok bir önemi yok. artık pr değerleri güncellense bile bu değerler dışarı vurulmayacak yani sadece google gözünde bizim bilmediğimiz bir puanımız olacak gibi düşün.

bitirimci bitirimci WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1170
  • Beğeniler 216 / 214
  • Ticaret 0, (%0)
Galiba Trustrank var artik Sitelere ait pagerank değerinin kolayca manüple edilebilir olması sebebiyle, çıkarılan yeni bir hesaplama tekniği. Detayini bende cok bilmiyorum neye gore ölçülüyor kriter nedir. Ama ölçen siteler var. Hayırlı kandiller

caglark caglark caglarkeskin.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1125
  • Beğeniler 59 / 243
  • Ticaret 48, (%100)

bitirimci adlı üyeden alıntı

Galiba Trustrank var artik Sitelere ait pagerank değerinin kolayca manüple edilebilir olması sebebiyle, çıkarılan yeni bir hesaplama tekniği. Detayini bende cok bilmiyorum neye gore ölçülüyor kriter nedir. Ama ölçen siteler var. Hayırlı kandiller

Selamlar ,

Trustrank değeri sadece bir webmaster forumunun uydurduğu bir değerdir. Hiç bir kaynağa , hesaplamaya dayanmaz. Trustrank değerine güvenmemenizi şiddetle öneriyorum.

PR değerine gelirsek. Artık güncelleme olmayacağı için bir önemi kalmadı. Bir Google çalışanının yaptığı videolu açıklamada yüzde 95 bir daha PR güncellemesi yapmayacağız diyordu açık bir şekilde. Bu yüzden hiç bir önemi kalmayan bir değer. Peki trustrank yok , PR yoksa biz sitenin değerine nerden bakacağız diyorsanız kendi yöntemimi söyleyeyim ;

Bir sitenin kalitesi tamamen içeriğine bağlıdır. Güncel , özgün ve kaliteli bir içeriğe sahipse site bence kalitelidir ve reklam almaya değerdir. Şahsen artık bir siteyi kontrol ederken backlink alt yapısına ve içerik kalitesine bakmaktayım. Eğer istediğim özelliği bulursam reklam alırım. Umarım söylediklerim işinize yarar. Teşekkür ediyorum.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al