-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Arkadaşlar sitemi yeni açtım haliyle PR değeri 0 şuan. PR değerini yükseltmek için ne yapmam lazım? Kriterler nelerdir?
-Sitem tamamen mobil uyumlu.
-İçerikler özgün.
-Etiket, anahtar kelime ve resimlere alt etiketi ekleniyor.
-Site açılış hızı iyi ve PageSpeed Insights'ta yüksek puanlar alıyor.
Sizce neler yapmam lazım? Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Pr güncellemesi gelmeyecek.Artik onemsiz
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hâlâ birçok yerde PR değerine göre tartılıyor siteler. Ayrıca link ve reklam satışları da buna bakılarak yapılıyor. Neden önemsiz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Arkadaşımızın anlatmak istediği konu şudur; Yetkili kişilerin artık Pagerank güncellemesinin gelmeyebilecegini soylemesinin ardından, o konuya deyinmek istedi.
Yetkili kişiler tarafından Pagerank sisteminin ticari amaçlı kullanılmasının ardından kaldırmayı planladilar. Kesin bir karar değildi ama ön görülen o yönde o yüzden o çalışmaları yapsanız da güncelleme gelmeyince pek bir anlamı kalmıyor.
Eskiden PR yükseltmek için aynı kelimeyi hitap eden yüksek PR li sitelerden footer link alınırdi.
Aslında ben bir şeyin farkına vardım güncelleme sadece Türkiye için kısıtlanmiş yurt dışı siteleri güncellemelerden yararlanıyor.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
PR'den Türkiye Kısıtlanıyor, Adsenseden para kazanamayan yine Türkiye bütün bu olanların suçlusu biziz şimdi topluca cezasını çekelim...
xalx
webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benim bildigim tum dunyada yaklasik 1 yildir guncelleme gelmedi. Ve yuzde 95 bir daha da gelmeyecek. Artik pagerank in onemi kalmadi bence. Suan icin Alexa ya guvenmekten baska caremiz yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
artık google pr güncellemesi olmayacak dedi. u yüzden yeni açılan tüm sitelerin pr si 0 olarak kalacak. diğer sitelerin de değerleri haliyle düşeyecek ama anlayacağın artık prnin bir değeri yok. istersen prsi 5 ya da 6 edebilecek bir siten olsun pr değerin yine 0 olacak güncelleme olmadığından.
yani artık satışlar için de prnin çok bir önemi yok. artık pr değerleri güncellense bile bu değerler dışarı vurulmayacak yani sadece google gözünde bizim bilmediğimiz bir puanımız olacak gibi düşün.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Galiba Trustrank var artik Sitelere ait pagerank değerinin kolayca manüple edilebilir olması sebebiyle, çıkarılan yeni bir hesaplama tekniği. Detayini bende cok bilmiyorum neye gore ölçülüyor kriter nedir. Ama ölçen siteler var. Hayırlı kandiller