lostyazilim
tr.link

Siteye kimse girmiyor nerde hata var

15 Mesajlar 2.642 Okunma
lstbozum
tr.link

MustafaYilmazz MustafaYilmazz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek çoban
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 13 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar siteyi açalı 1 ay oldu 22 özgün yazı var etiketleri filan da var ama bir türlü googleden hit gelmiyor misal bugün 2 kişi girmiş biri benim zaten :) seo ayarları filan yerinde anlamıyorum neden kimse girmiyor hevesi kırılıyor insanın. başka arkadaş yeni site açmıştı bir iki hafta içinde yüzlerce kişi giriyor filan diyordu... ne eksik sizce genel konularda yazmamın mı etkisi var .

site imzamda

GAZİANTEP
wmaraci
reklam

Sercancetin Sercancetin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mobile Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 55 / 63
  • Ticaret 9, (%100)
makale yazmadan önce bir çok makale okumalısın makalelerin hiç de profesyonelce görünmüyor. Bir de 20 makale ve ya 100 makale hiç önemi yok önemi olan hit konu bulup ve uzun vadede işe yarayacak bilgiler verirsen 3 ay sonra geri dönüş alırsın

Instagram: @sercancetincom
Youtube: sercancetincom
Website: http://sercancetin.com

SSD SSD HerTürlüDestek-Kayweb.net Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 595
  • Beğeniler 38 / 159
  • Ticaret 1, (%100)
Facebook hesabınız da ve sayfanız da paylaşın toplist ekleyin tanıtım yazısı alın ve bloglara dağıtın yazılarınızı hit gelir .

Sürekli destek verir. https://kayweb.net

• Üyelik 19.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek çoban
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 13 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
Bilmiyorum anlamadım bir türlü ücretli makale yazanlardan iyi olduğunu düşünüyorum tam profesyonel olmasa da sonuçta hiç mi hit gelmez acaba diyorum

GAZİANTEP
wmaraci
wmaraci

ntka ntka https://ntka.org Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Agent
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** T**
  • Mesajlar 2762
  • Beğeniler 811 / 810
  • Ticaret 262, (%100)
Sitende ne varda böyle bir uyarı verdi.
Cinsel içerikli sitelerde bile bu uyarıyı vermiyor örneğin mynet habertürk vs.. bu sitelerde çoplaklık çok ama bu uyarı çıkmıyor.

Web sitesi engellendi
Bu web sitesi sizin için uygun olmadığından engellendi.

Yine de bu siteye gitmek istiyorsanız ebeveynlerinize sorun.

dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye

• Üyelik 19.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek çoban
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 13 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
@ntka valla ilk defa sizden duydum herhangi bir kötü içerik bulunmamaktadır acaba sizin bilgisayarınızla internetinizle alakalı olabilir mi

GAZİANTEP

umursamaz umursamaz Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / K
  • Meslek öğretmen
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 2 / 19
  • Ticaret 4, (%50)
En az yazilar 250 kelime olmali birde emek isi bende suan basarmis degilim ama proje tasarla kafandan rast gele bsyler yapma arastir once guzel bir alan adi bulmaya calis projene uygun arama hacmi yuksek olsun 1 2 3 anahtar kelime hedefin olsun ilklerde konularin ust sayfada cikmasini bekleme sen insanlara nasil fydali bir siste yaparim diye dusun insanlara ne verebilirim ne yuklersem insanlar skılmaz konudan konuya gecer bir iki keywordden gelen kullanicilarin zaten ortak ilgi alanina yonelik faydali konular yukle brak senin yukledifin konular 150. Srada cksin ne onemi var salla gitsin sen keworldlerinden gelen kullanicilara ne verebilirim diye dusun 1 sene gerekirse hic hit gelmesin ama sen konu yukle daha sonra insanlara benim sitem faudali olur istediklerini bulurlar sitemden dedigin anda tanitim yazilarina basla sakin seiculara falan para kaptirma onlarin bu isten anladiklari olsa gidipte seoculik yapmazlardi hepsi zengin olurdu . banclik paketi sakin ha sakin alma 1 tane makaleyi binlerce siteye kopyalaman senin icin zarardir ve banclink paketleri bunu yapar bak 5 10 tl tanitim yazisi olmaz. Bugun var yarin yok sitelerden tanitim yazisi alip parani cope atma on numara 5 10 yillik taninmis sitelerden gerekirse 200 300 tl 1 tane tanitim yazisi al daha faydali olacsktir bana inan bu sekilde devam et faydasini girecek sin her yoldan gittim gordum simdi kararli bir sekilde yuruyorum sende ole yap

• Üyelik 19.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek çoban
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 13 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
@umursamaz teşekkür ederim ama alan adımı değiştirmeyi düşünmüyorum artık zaten doğru düzgün alan adı da kalmadı hele öyle arama hacmi yüksek olan filan.. ben bu şekilde genel içeriklerde yazmak istiyorum ama işte genel olunca google özgüne güncele bakmıyorki geçmişe bakıyor sanırım bundan dolayı oluyor... heralde 1 yılı bulur siteme hit gelmeye başlaması

GAZİANTEP

umay umay EF Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Profesyonel Seo
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad Ü** T**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 3 / 43
  • Ticaret 13, (%100)
Hit getirecek kelimeler üzerinde makale yayınlamanız etkili olacaktır bence

umursamaz umursamaz Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / K
  • Meslek öğretmen
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 2 / 19
  • Ticaret 4, (%50)
Arastir gerekirse 1 yil bos bir alan keyworld ve alan adina yonelik projeleri akintiya karsi krek cekmekten iydiir dediklerimin dolu oldugunu yanlis yapa yapa ogrenme yolu göster iyorum sana

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al