En az yazilar 250 kelime olmali birde emek isi bende suan basarmis degilim ama proje tasarla kafandan rast gele bsyler yapma arastir once guzel bir alan adi bulmaya calis projene uygun arama hacmi yuksek olsun 1 2 3 anahtar kelime hedefin olsun ilklerde konularin ust sayfada cikmasini bekleme sen insanlara nasil fydali bir siste yaparim diye dusun insanlara ne verebilirim ne yuklersem insanlar skılmaz konudan konuya gecer bir iki keywordden gelen kullanicilarin zaten ortak ilgi alanina yonelik faydali konular yukle brak senin yukledifin konular 150. Srada cksin ne onemi var salla gitsin sen keworldlerinden gelen kullanicilara ne verebilirim diye dusun 1 sene gerekirse hic hit gelmesin ama sen konu yukle daha sonra insanlara benim sitem faudali olur istediklerini bulurlar sitemden dedigin anda tanitim yazilarina basla sakin seiculara falan para kaptirma onlarin bu isten anladiklari olsa gidipte seoculik yapmazlardi hepsi zengin olurdu . banclik paketi sakin ha sakin alma 1 tane makaleyi binlerce siteye kopyalaman senin icin zarardir ve banclink paketleri bunu yapar bak 5 10 tl tanitim yazisi olmaz. Bugun var yarin yok sitelerden tanitim yazisi alip parani cope atma on numara 5 10 yillik taninmis sitelerden gerekirse 200 300 tl 1 tane tanitim yazisi al daha faydali olacsktir bana inan bu sekilde devam et faydasini girecek sin her yoldan gittim gordum simdi kararli bir sekilde yuruyorum sende ole yap