Hala kendinle çelişiyorsun. Yeşile saygısı olmayanın insana saygısı olmaz diyorsun çam ağaçlarına gelince de onlar kesilmek için dikiliyor zaten diyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
O iş için yetiştirilen bir şeyi kesmenin neyi yanlış. KEsilen ağacın yerine yenisi dikilip tekrar kesiliyor. Sen Köprü için kesitiğin ağacın yerine bişey diktinmi. Bu kağıt sektörü üçinde böyledir. KEsilmesi için yetiştirilir kesilen yere yenisi dikilir. Varmı bir sorun
Ek Olarak:
Olaylar arasında bağlantı kuramadığını görüyorum. Örnek vermek kolay Osmanlıya bakabilirsin. Yok araştırmazsan ben sana teker teker yazarım. Bundan önce senin sorularına benzer komiklikte bir soru soracağım.
Sen ateist yada başka dine mensupsun, herhangi bir alanda bir icadın, bilimsel bir çalışman var mı?
Sen ateist yada başka dine mensupsun, herhangi bir alanda bir icadın, bilimsel bir çalışman var mı?
Makine ressamıyım. Tasarladığım ve yaptığım ürünler mevcut. Eline aldığın o samsung telefonların arka kapaklarını. Audi a4 a6 ların ön tamponlarını biz tasarladık.
Ben şahsen kimsenin kulu değilim. Bunu düşünen bir beyni bana veren sizin değimizle Allah sanuçta. Eski çağlarda depremlere tanrı kızdı diye diye bu şekilde ilerledi. İnsanlar kendilerini avutmak için dinler çıkardı şahsi görüşüm.
Hiç bir insan babası anası müslüman diye müslüman olmaz. Ona zorla dayatılr. Çoğu kişi çeveresinde ne görürse onu yapar. İşid müslüman olmayan insanları nasıl canını alabiliyor. Bunu açıklayın. Ülkemizden kaç kişi destek vererek işide katıldı. Bu nasıl bir müslümanlık. Şimdi dersiniz onlar müslüman değiller. Ya kardeşim onlar değil bunlar değil. Bana gösterin müslüman şu diyin tamam diyeceğim. Hangi insan müslüman. Çevremde gördüğüm her müslüman nasıl çakarım nasıl soyarım. Ordan nasıl kazanırım.
Benim çalıştığım yerde her namaz saati namazını kılan adam el altından bana iş vermeye çalışıyor. Ekmek yediği şirketin altından işler çeviriyor. Bunu onlar yapıyorsa bana müslüman tanımını yapma bana müslüman göster.
müslüman savunarak 2000 den beri ülkemizi sömüren insanlarmı müslüman. Birde Allahın adını katıp konuşmalar yapıyorlar. Atatürkün emekleri ile yapılan ormana saray dikiyor. O saray kendi bütçesindenmi yaptırdı acaba yoksa biz müslüman ların parası ilemi yapıldı. Şu verdiğin vergileri bir topla bakalım. Motorin kaç lira. Petrol rezervlerine bukadar yakın bir ülke ve fiyatlara bak. Mercedes marka bir arabaya %55 vergi veriyorsam durup bir düşünürüm. 100 Bin TL araba 45 Bin Tl Geri kalan sırf vergi. Ben niye o kadar para veriyorum. Çokmu zenginiz. Her aldığın ürün ateş pahası. Şu ülkede esnaflıkmı kladı. Heryere AVM açtılar. Tüm esnafı bitirdiler. BİM heryerde. Bu bakkal ne yapsın onlarla rekabetemi girisin. Şu ülkeye bak güya müslümanız