lostyazilim
tr.link

Themeforest Tasarımımı Reddetti.. Sizce Nasıl Peki?

49 Mesajlar 7.768 Okunma
lstbozum
tr.link

Durotan Durotan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek 3D Sanatçı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 1676
  • Beğeniler 204 / 340
  • Ticaret 2, (%100)
Bir de temin ettiğin görsellerin mümkünse Free for Commercial lisanslı olmalarına dikkat et.
elegance

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

elegance elegance Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek grafik & web tasarım
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 91 / 33
  • Ticaret 4, (%100)

ubrtrade adlı üyeden alıntı

kullan hocam ama adamlarda satışta olan script template vb.. ürünlerde kullanılanları kullanma diyorum yeteneğin varsa sen sen yap butonları grafikleri kullanacağın resimleri bir yerden bir şekilde bulursun ama dediğim gibi dikkatli olmalısınki senden önce kimse kullanmamış olsun

ama yok benim yeteneğim var her şeyi sıfırdan ben yapacağım icon dan fotografa kadar dersin taktir ederim

ok dir dostum.. çok mantıklı ve yararlı yorumların için teşekkür ederim. ama tema reddedilirken şu imajları değiştirin de demesi gerekmez mi themeforest.. bir de sen themeforest standartlarına hakim misin? Ayrıca ingilizce var mı sende :) dil sorunundan ötürü de kabul edilemediğimi düşünüyorum. http://support.envato.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/399/57/ şurda yazanları iyi anlamak lazım mesela.. :/ di mi..

expresstasarim expresstasarim Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek E-Ticaret ve SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 374
  • Beğeniler 18 / 79
  • Ticaret 2, (%100)
Wordpress olarak şuan işliyorsa satın alabilirim :) Elinize sağlık.
elegance steel

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 21.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 91 / 33
  • Ticaret 4, (%100)

Durotan adlı üyeden alıntı

Bir de temin ettiğin görsellerin mümkünse Free for Commercial lisanslı olmalarına dikkat et.

tamamdır dostum.. ama themeforest tasarımı komple mi beğenmedi acaba? onu tam anlasam.. imaj telif hakkı yüzünden bişi olsa bunu yazmaz mı mailinde..
gelen mail şu:

"Unfortunately your submission Neat Landing Page Template isn't ready for ThemeForest and cannot be resubmitted as it did not meet our minimum requirements for quality and/or marketplace policies. In order for submissions to be considered for sale they must be of high aesthetic and technical quality, unique to our library and cannot be in violation of Envato's policies. Please see our Knowledgebase for more information: http://support.envato.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/399/57/ "

wmaraci
wmaraci

Durotan Durotan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek 3D Sanatçı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 1676
  • Beğeniler 204 / 340
  • Ticaret 2, (%100)
Temanız ThemeForest için hazır değil ve minimum kalite ve market poliçelerimizi karşılamadığı sürece tekrar gönderilemez diyor.

Temayı beğenmemişler kısaca.

• Üyelik 21.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 91 / 33
  • Ticaret 4, (%100)

Durotan adlı üyeden alıntı

Temanız ThemeForest için hazır değil ve minimum kalite ve market poliçelerimizi karşılamadığı sürece tekrar gönderilemez diyor.

Temayı beğenmemişler kısaca.

yazımdaki diğer temaya baktın mı :)

ubrtrade ubrtrade WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Dış Ticaret
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 81 / 81
  • Ticaret 20, (%100)
ben sadece themeforest ve codecanyonun devamlı müşterisiyim bir çok script ve tema satın aldım sanırım sana verilen cevapta şu denmek isteniyor grafiklerin kalitesi minimum standartlarımıza yetmiyor ingilizce bilen bir arkadaş daha iyi çevirisini yapabilir.

tasarımı eleştirecek olursam bir evento müşterisi olarak vasat diyebilirim örneğin our clients burada kullanılan logolar hiç olmamış grafikleri çok basit sanki word excel belgelerindeki clipartlara benzemiş ayrıca hepsinde logotype yazmasıda hoş olmamış satın aldığım scriptlerden birinde bulunan logolardan bazılarını koyuyorum buraya siyah beyaz olmasına rağmen aradaki kalite farkını anlayacaksın

ayrıca dil tabiki önemli sonuçta dünyanın her yerindeki insanlara ürün satacaksın ingilizcenin script veya tema içerisinde düzgün şekilde yazılmış olması bir artıdır ve gelen sorulara cevap vermek zorundasın bunun içinde ingilizce şart

cgrclk cgrclk Fortis Fortuna Adiuvat Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 3270
  • Beğeniler 1014 / 1983
  • Ticaret 53, (%100)
Onaylanmamasının sebebinin grafikler olduğunu düşünmüyorum açıkçası, tasarımı 960 grid sistemine uyumlu yapmayı deneyin, belki de uyumludur tamda emin olamadım ama mesela elementler arası boşluklar, üstten alttan boşluklar biraz uyumsuz gibi, iconların yerleşimi de gözü tırmalıyor biraz, mesela iconların büyüklükleri "lorem ipsum ..." yazılarının yüksekliği ile orantılanmış, bu yüzden hoş durmuyor. Bazı yerlerde yazılar çok küçük ve sıkışık. Örneğin welcome yazının altındaki mavi çizgi uzatılıp inceltilebilir, galeri resimlerinin altındaki yazılar ortalanabilir.

Themeforest bence bu kadar ince ayrıntılara dikkat ediyordur. Denemenizde fayda var. Tasarım güzel.
elegance

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 21.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 91 / 33
  • Ticaret 4, (%100)

cgrclk adlı üyeden alıntı

Onaylanmamasının sebebinin grafikler olduğunu düşünmüyorum açıkçası, tasarımı 960 grid sistemine uyumlu yapmayı deneyin, belki de uyumludur tamda emin olamadım ama mesela elementler arası boşluklar, üstten alttan boşluklar biraz uyumsuz gibi, iconların yerleşimi de gözü tırmalıyor biraz, mesela iconların büyüklükleri "lorem ipsum ..." yazılarının yüksekliği ile orantılanmış, bu yüzden hoş durmuyor. Bazı yerlerde yazılar çok küçük ve sıkışık. Örneğin welcome yazının altındaki mavi çizgi uzatılıp inceltilebilir, galeri resimlerinin altındaki yazılar ortalanabilir.

Themeforest bence bu kadar ince ayrıntılara dikkat ediyordur. Denemenizde fayda var. Tasarım güzel.

12 colon 1170 px grid sistemine göre hazırladım dostum ama dediklerini de dikkate alıcam. çok teşekkürler ilgine..
cgrclk

kişi bu mesajı beğendi.

msa52 msa52 Web Tasarım Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Tasarım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 917
  • Beğeniler 142 / 175
  • Ticaret 40, (%100)
detay yazıları çok küçük gibi geldi bana genel olarak gayet iyiymiş.
elegance

kişi bu mesajı beğendi.

-Bura komple benim.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al